Youtubesta löytyy roppakaupalla kokopitkiä suomalaisia elokuvia, jopa uusin...

Youtubesta löytyy roppakaupalla kokopitkiä suomalaisia elokuvia, jopa uusin...

Youtubesta löytyy roppakaupalla kokopitkiä suomalaisia elokuvia, jopa uusin Vares -elokuva on ainakin 4 päivää ollut sieltäkäsin katsottavissa. Jos olisin jokin tuotantoyhtiö, jonka elokuvia on sivustolla pilvin pimein, olisiko ainoa mahdollisuuteni käyttää "Imoita sopimattomaksi" namiskaa ja toivoa että ylläpito poistaa latauksen?

Piratebay blokataan jo joidenkin operaattorien toimesta, onko Youtuben vuoro pian?

2 vastausta

YouTube on tehnyt sisällönomistajille omia työkaluja tekijänoikeusmateriaalin tunnistamiseksi ja ilmoittamiseksi. Tekijänoikeusvalitusten verkkolomakkeen lisäksi on esimerkiksi sisällönvahvistusohjelma ja muita erilaisia sisällöntunnistusratkaisuja niille, joiden sisältöä ladataan usein YouTubeen.

Voit tutustua Youtuben tekijänoikeuskäytäntöihin ja sisällönhallintatyökaluihin täällä: http://www.youtube.com/t/copyright_owners

YouTubea on sensuroitu ja estetty jo joissakin maissa, mutta nämä ovat tapahtuneet pääasiassa kyseisten maiden moraalisten arvojen tai poliittisten syiden vuoksi, ei niinkään tekijänoikeusrikkomusten.

Lähteet:
http://www.youtube.com/t/copyright_owners
http://en.wikipedia.org/wiki/Censorship_of_YouTube

Kommentit (0)
29.05.201822:06
18826
77

YouTubesta on poistettu pilvin pimein esim. musiikkikappaleita. Etsiskelin Ismo Kallion esittämää, muistaakseni vuonna 1973 levytettyä, kappaletta Seiska, joka näkyy kyllä luettelossa mutta eipä olekaan kuunneltavissa. Moni muukin kappale on kokenut tämän kohtalon. Lieneekö tätä kappaletta missään kuunneltavissa?

Kommentit (0)

Vastauksesi