Youtube-kanavan anonyymiys

Youtube-kanavan anonyymiys

Hei, voivatko palvelun muut käyttäjät saada jotenkin selville youtube-kanavan omistajan, tai kanavan videolla esiintyvän henkilön, oikean henkilöllisyyden tai sähköpostiosoitteen?

Vastaus
03.07.201716:10
562
75

Youtube ei kerro kanavan omistajan tietoja muille Youtuben käyttäjille ellei kanavan omistaja itse ole jakanut hänen tietojaan esimerkiksi kanavan "about" (suomeksi "tietoja") osiossa. Ja sama koskee videolla esiintyvän henkilön henkilöllisyyttä. Mikäli kanavan omistaja ei ole videon kuvauksessa tai muualla kertonut videolla esiintyvien henkilöiden nimiä/muita tietoja, ei ole mahdollista saada hänen henkilöllisyyttään selville. Jos kanavan omistaja käyttää Youtube kanavan nimenä omaa nimeään, niin tottakai silloin tiedät hänen nimensä.

Lyhykäisyydessään Youtube kanavan omistajan/videolla esiintyvien henkilöllisyyttä ei ole mahdollista saada selville. Ainoa tapa saada kanavan omistajan henkilöllisyys selville on ottaa enkilökohtaisesti yhteyttä häneen.

Kommentit (2)
Aika vahvasti sanottu että "ei ole mahdollista saada". Vaikka YouTube ei niitä paljasta,... Aika vahvasti sanottu että "ei ole mahdollista saada". Vaikka YouTube ei niitä paljasta, niin muilla keinoilla voi kyllä saada paljonkin selville. Esimerkiksi https://facedetection.com/online-reverse-image-search/ luettelee työkaluja joilla netistä voi kasvokuvan avulla etsiä muita kuvia samasta henkilöstä. Joku voi siis poimia YouTube-videosta kasvokuvan ja sen avulla hakea muita sivuja joilla on sama henkilö ja henkilöstä voi sillä tavalla löytyä lisää tietoa.
3.7.2017 16:23 Telttu Ella 10879
YouTube-kanavan perustamisessa ei tarvitse antaa muita henkilötietoja kuin sähköpostios... YouTube-kanavan perustamisessa ei tarvitse antaa muita henkilötietoja kuin sähköpostiosoite ja sähköpostejahan taas voi perustaa ihan millä nimellä vain. Siksi edes YouTuben omistajayhtiö Google ei tiedä YouTube-kanavien omistajien henkilötietoja, joten ei se voi niitä kenellekään antaa.
5.7.2017 19:47 Nanna Heikkilä 1008

Vastauksesi