Yläpohjan lisäeristys lastulevyn päälle.

Yläpohjan lisäeristys lastulevyn päälle.

Kyseessä Älvsbytalo jonka vinttitila on peitetty lastulevyllä.Onko mitään eristettä mitä voisi laittaa purkamatta lastulevyjä.Vinttitila on korkea ja hyvin tuulettuva.

3 vastausta

Rakentaja.fi -sivustolla on Kysy, vastaamme -palvelu. Jotta pääsee kysymään, pitää rekisteröityä. Jäsenyys on maksuton.
Kannattaa tutustua käyttöehtoihin https://www.rakentaja.fi/suorakanava/legalnotice.aspx

Kommentit (0)
23.10.202023:14
2640
12

Puhallusvilla. Jos puhaltaminen ei ole mahdollista, sitä voi laittaa paikoilleen myös ilman puhallusta. Eli villaa ensin aukolle tyrkylle vaikka käsin kauhomalla ja sitten kevyt sullonta kepillä, jonka päässä pieni venerinpalanen. Ei kannata ahnehtia vaan vaan edetä tasaisen hitaasti pienillä määrillä. Näin eristin seinän yläkautta ilman ulko- tai sisä pintojen purkamista. Jos kylmä tila muuttuu lämmitetyksi, pitää höyrysulun toimivuus myös ratkaista ennen eristystä.

Kommentit (0)
2

Digital Marketing  and SEO Agency. | DigitalSteps.in 

We are the best digital marketing and best seo agency in india and provide to Check your website and resolve SEO problems for free or hire DigitalSteps, best Digital Marketing, SEO, Web Design and Development Company in Jabalpur for your online business. Get our best in market Social media marketing, Email marketing, Sms marketing, Video marketing, Audio call marketing services at very affordable prices.

For More Detail Visit : https://www.digitalsteps.in/ 

Kommentit (0)

Vastauksesi