Windows 10:n pakkopäivitykset raivostuttavat

Windows 10:n pakkopäivitykset raivostuttavat

Onko tässä mitään järkeä - menee jo hermot - nimittäin Windows kympin päivitysten kanssa. Noin kymmenen päivitystä sitten, se rikkoi koko roskan niin että yksikään sen jälkeinen päivitys ei mene itsestään läpi, vaan joudutaan joko ajamaan uudelleen tai useimmiten, tarkalleen ajoitetun odotuksen jälkeen, kun rinkula vaan pyörii tuntikausia - boottaamaan kone itse jolloin joskus päivitys suostuu loppumaan. Kotikoneessa (jossa päivitykset kyllä toimivat) tämän vielä jotenkuten kestäisi, mutta kun tämä tapahtuu firman ainoassa asiakaspalveluun tarkoitetussa koneessa. Kiva tulla aamulla töihin kun Windows on Itse päättänyt päivittyä ja bootata itsensä, ja kone on totaalijuntturassa. Joskus se rupeaa päivittämään itsensä kesken ruuhkatuntien ja on lähes käyttökelvoton, vain sitten kertoakseen että hahaa, minäpäs muuten reboottaan yön aikana että aamulla odottaa taas yllätys!! Ja näitä päivityksiä tuntuu tulevan jatkuvalla syötöllä, reilu viikko sitten viimeksi sekosi kone, ja tänään rupesi taas uutta isoa päivitystä pukkaamaan. Ei huvita mennä aamulla töihin!!! Eli kysymys kai kuuluukin, olenko ainoa - onko tälle päivitysten jämähtämiselle luvattu mitään ratkaisua ikinä? En kai ole ainoa? Ja ei, en päivitä PRO versioon jossa päivitykset voi ESTÄÄ, enkä vie "huoltoon" jossa vain asennettaisiin koko käyttis uudelleen - pakkohan tähän joku järkevä fixi on olla!

Vastaus
20.04.201709:12
75889
115

Linkin Aktiivinen aika ja Uudelleenkäynnistysaika-asetukset kannattaa laittaa itselle sopiviin arvoihin. Myös tuota datakatto-juttua voi kokeilla jos on WLAN-yhteys. Joskus ne päivitykset kannattaa kuitenkin ajaa, vaikkapa hiljaisena päivänä.

Linuxiin vaihto auttaa myös, jos on hermot mennyt Windowsin kanssa. Ellei ole pakko käyttää Windowsia jonkun vain siinä toimivan sovelluksen vuoksi.

Kommentit (0)

Vastauksesi