Voisitteko hankkia valikoimaanne History Channelin "Legends of War"-nimisen xbox360 pelin?

Voisitteko hankkia valikoimaanne History Channelin "Legends of War"-nimisen xbox360 pelin?

Voisitteko hankkia valikoimaanne History Channelin "Legends of War"-nimisen xbox360 pelin? Kyseessä on vuoropohjainen strategiapeli joka puhjautuu löyhästi aitoihin tapahtumiin. Olen aikaisemmin kysynyt kaksi kertaa eri pelien hankkimisesta valikoimaanne ja olen saanut joka kerta ristiriitaiset vastaukset. Ensimmäisellä kerralla minulle todettiin että pyytämäni peli on jo tilattu ja tulee valikoimaanne pian. Toisella kerralla toisen pelin kohdalla todettiin että helsingin kaupunki ei hanki konsolipelejä valikoimiinsa. Melko outoa näin eriävät vastaukset, eikö totta? Kiitos.

2 vastausta

Pahoittelemme, että pelin hankinnassa ja muussakin tiedonkulussa on tapahtunut sekaannuksia, jonka syystä ei ole tietoa. Peliä ei näyttäisi olevan ollenkaan tilattu mihinkään kirjastoon aikaisemmin. Peli laitettiin kuitenkin uudelleen kirjastoihin valittavaksi. Pelin saapumiseen kirjastoihin lainattavaksi tai varattavaksi ei valitettavasti kuitenkaan voi antaa tarkkaa aikataulua.

Toinen väite, että Helsingin kaupunki ei hanki pelejä valikoimiinsa, ei pidä paikkaansa. Välttämättä kaikkiin kaupunginkirjaston toimipisteisiin ei pelejä hankita.

Kommentit (0)

Valitettavasti tuo peli on loppuunmyyty eikä kirjasto enää pysty hankkimaan sitä. Myös PS3- ja PS Vita -versiot on lopppuunmyyty. Vielä kerran pahoittelut.

Kommentit (0)

Vastauksesi