Voiko soijarouhetta syödä sellaisenaan ilman mitään valmistusta?

Voiko soijarouhetta syödä sellaisenaan ilman mitään valmistusta?

Vastaus

Soijarouhetta voi syödä sellaisenaan, mutta se maistuu varmasti paremmalta jos kypsennät sen.

Soijarouhe on helppokäyttöinen raaka-aine, jota käytetään jauhelihan tavoin kastikkeisiin, pata- ja laatikkoruokiin, risottoihin ja pihveihin.

Tumma soijarouhe vaatii lyhyen liottamisen ennen käyttöä. Kaada kiehuvan kuuma vesi rouheen päälle ja anna turvota noin 10 min. Rouhe turpoaa kaksinkertaiseksi.
Keitetty soijarouhe säilyy jääkaapissa noin 2 päivää.

Vaalea soijarouhe on käyttövalmista ihan sellaisenaan.

Lisää ruokaohjeita soijarouheesta löydät esimerkiksi täältä.
http://www.hyvaasoijasta.fi

Kommentit (0)

Vastauksesi