Voiko poistettua Facebook-tiliä palauttaa.Kokeeksi liityin Facebookiin, mutta...

Voiko poistettua Facebook-tiliä palauttaa.Kokeeksi liityin Facebookiin, mutta...

Voiko poistettua Facebook-tiliä palauttaa.

Kokeeksi liityin Facebookiin, mutta todettuani, että se ei vastaa odotuksiani, peruin tilin. Nyt yritin aktivoida sitä uudelleen, mutta sain ilmoituksen, että sähköpostiosoitteelleni on jo luotu tili. Se on varmaan se peruttu...

Vastaus
01.10.200921:50
2735
65

Facebook-tilin poistamisessa on kaksi mahdollisuutta: väliaikaisesti poistaminen ja pysyvästi poistaminen.

Väliaikaisesti poistaminen:
Jos väliaikaisesti kytket pois päältä tilisi, katoavat kaikki sinua koskevat tiedot kaikilta kavereiltasi, myös sinun profiilisi.
Jos haluat uudelleen aktivoida käyttäjätilisi, Facebook tallentaa kaikki tietosi (kaveri, kuvat yms.) ja tilisi näyttää samalta kuin ennen poistoa.
Löydät väliaikaisesti poistamisen: Settings(asetukset) -> Deactivate account (poista tili)

Kokonaan poistaminen:
Jos et aio enää käyttää tiliäsi ollenkaan, voit poistaa tilisi kokonaan.
Kun poistat profiilisi kokonaan ja tilisi katoaa, muistathan, että et saa enää uudelleen aktivoitua tiliäsi tai saa takaisin mitään tietoja, joita olet sinne lisännyt.
Löydät kokonaan poistamisen:
Help (ohje) -> I want to permanently delete my account -> "How do I permanently delete my account?" -> Click here -kohta
(https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account)

Kumman näistä tavoista sitten teit, en osaa sanoa.
Mutta voit kokeilla kahta eri keinoa.
Jos olet poistanut tilisi kokonaan. Tällöin sinun tulee rekisteröityä uudestaan.
Jos olet vain väliaikaisesti poistanut, voit yrittää kirjautua sisään vanhoilla tunnuksillasi.

Kommentit (0)

Vastauksesi