Voiko pankkilainaa lainata toiselle?

Voiko pankkilainaa lainata toiselle?

Onko käytännössä ja lain mukaan mahdollista että otan pankista lainaa esim. 15 000 e ja lainaan sen summan yksityishenkilölle jonka kanssa teen osamaksusopimuksen ja velkakirjan? Eli hän maksaa minulle esim. 200e/kk ja itse maksan sen summan pankkiin.

4 vastausta

Emme voi ottaa laillisiin kysymyksiin kantaa ja käytännön mahdollisuuden voi tietää vain pankki. Ja koska pankeissa osataan epäilemättä myös laillinen puoli, asiaa kannattaa kysyä suoraan pankeista.

Mutta jos haluat kysyä toiminnan laillista puolta, kirjastoissa on jonkin verran ilmaisia asianajajapäivystyksiä. Itäkeskuksessa: http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Itakeskuksen_kirjasto/Palvelut_kirjastossa/Asianajajapaivystys(1639) Töölössä: http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Toolon_kirjasto/Tapahtumat/Asianajajapaivystys(166418)

Kommentit (0)
24.09.201821:49
213
6

Mikäs sinua estää? Itse tekisin velkakirjan erittäin tarkasti, ettei jää rahat saamatta. Vakuudetonta lainaa voi hakea myös netistä esimerkiksi https://www.varmalaina.fi palvelusta.

Kommentit (0)
09.10.201817:23
32
6

Eiphän sitä kukaan kiellä. Tietysti korkoa kannattaa pyytää enemmän kuin itse joudut maksamaan pankille. Omasta pankista tietysti irtoaa aina edullisin laina, mutta vakuuksia ovat yleensä vailla. Joten jos harkitset vakuudetonta lainaa kannattaa rahoituslaitokset vertailla esim https://laatulaina.fi/ tai kilpailuttaa suoraan pankkien kesken vaikka https://rahoituslaitos.fi/ palvelussa, niin saat lainan mahdollisimman edullisesti ja saatat jopa tienata lainallasi.

Kommentit (0)
25.01.201909:27
213
0

Pankkilaina on edullisin laina mitä on, mutta nykyään sitäkin voi hakea netistä jos ei jaksa mennä konttorille. Lainaa ei kuitenkaan koskaa pidä hakea ilman sen kunnollista kilpailuttamista. Lainat voi nykyään kilpailuttaa maksutta kotimaisessa https://www.vertaalainaa.fi/laina/ palvelussa. Toinen suosittu palvelu on https://www.fiksulaina.fi jossa tuo onnistuu myös.

Kommentit (0)

Vastauksesi