Voiko kollageenia pumpata kehon varastoihin ennen kuin sen valmistaminen lakkaa?

Voiko kollageenia pumpata kehon varastoihin ennen kuin sen valmistaminen lakkaa?

Pitääkö alla oleva lainaus paikkansa? Voiko kollageenia pumpata kehon varastoihin ennen kuin sen valmistaminen lakkaa? Onko tuolla väitteellä mitään tieteellistä pohjaa? " Kollageeni on säiemäinen valkuaisaine, joka ylläpitää ihon joustavuutta ja kimmoisuutta. Ihosta noin 70 prosenttia koostuu kollageenista. Sen tuotanto hidastuu noin 25-vuotiaasta lähtien, kunnes se lakkaa kokonaan noin 40-vuotiaana. Kun kollageenin tuotantoa tehostetaan, ennen kuin sen valmistus elimistössä lakkaa, sitä jää enemmän varastoon tuleviksi vuosiksi. Tämä edistää ihon pysymistä kimmoisana. "

Vastaus
24.01.201413:19
66740
71

Jos kollageeni säilyisi ikuisesti, niin noinhan voisi varmaan menetellä. Kollageeni kuitenkin poistuu elimistöstä, silläkin on tietty "elinikä", jota mm. auringonvalo lyhentää.

Voit miettiä tilannetta, että sinulla on jääkaapissa 5 litraa maitoa, joka vanhenee ylihuomenna. Paraneeko tilanteesi, jos ostat kaappiin 5 litraa lisää samana päivänä vanhenevaa maitoa?

Pikemminkin kannataa käyttää kollageenia pikkuhiljaa loppuelämänsä ajan kuin yrittää varastoida sitä loppuelämäksi. Ja muistaa, että pillereinä nautittu kollageeni muuttuu ruuansulatuksessa, eikä sitä kautta kyllä ikinä iholle asti pääse. Vältä myös auringonottoa.

Kommentit (0)

Vastauksesi