Voidaanko tulevaisuudessa televisioita valmistaa älypuhelimien kaltaisiksi laitteiksi?

Voidaanko tulevaisuudessa televisioita valmistaa älypuhelimien kaltaisiksi laitteiksi?

Niissä olisi antenni sisällä.

2 vastausta

Itse asiassa nykyään myytävänä olevat android taulutelevisiot ovat hyvin lähellä älypuhelimia. Niissä on internet, niihin saa Google-kaupasta sovelluksia.Niissä on GPS-paikannus. Tosin niillä ei voi soittaa kuin Skypen kautta vain.Ei varmaan kestä kauaa, kun kaikki laitteet ovat samanlaiset. Tämä kaikki on oman kokemuksen kautta testattu.

Kommentit (0)
12.07.201818:47
79499
24

Jos nyt vain (TV-)antennista on kysymys, niin toki pienen antennin voisi TV:n sisälle laittaa, mutta kaapeliverkon tapauksessa siitä ei olisi mitään iloa, kaapeliin olisi kuitenkin liityttävä. Antenniverkon lähetyksiä sillä voisi hyvässä kentässä, lähellä lähetintä, vastaanottaa, mutta antennin ollessa pieni ja rakennuksen ja TV:n sisällä, se ei pystyisi vastaanottamaan riittävän hyvää signaalia kauempana lähettimestä, esim maaseudulla. Siksi kauempana lähettimistä käytetään talon katolla olevaa isoa antennia.

Kommentit (1)
Jotenkin ilman muuta oletin että kysyjällä oli mielessä 5G-verkko tms. eikä suinkaan ... Jotenkin ilman muuta oletin että kysyjällä oli mielessä 5G-verkko tms. eikä suinkaan nykyinen TV-verkko.
12.7.2018 19:07 Telttu Ella 18608

Vastauksesi