(?) "Virhe voi johtua mainonnan esto-ohjelmasta tai mahdollisesta häiriöstä tietoliikenteessä"

(?) "Virhe voi johtua mainonnan esto-ohjelmasta tai mahdollisesta häiriöstä tietoliikenteessä"

Todella tuskallista katsoa Nelosen tms. ohjelmia Ruudusta, kun katselu keskeytyy joka kerran, kun tulee mainoksia ja sitten pitäisi nousta vaikka peiton alta painelemaan kuvaruutua, tosi ärsyttävää "Virhe ladattaessa mainoksia. Virhe voi johtua mainonnan esto-ohjelmasta tai mahdollisesta häiriöstä tietoliikenteessä.". Mistä sellainen muutos? joka on jatkunut jo jonkin aikaa, useita vuorokausia, ellei viikkoja, varmaan jo muutaman viikon ainakin. Jos te saisitte vastauksen; tavalliselta ihmiseltä se kun ei onnistu noin vain "Lähetä palautetta Kiitos palautteestasi, se on meille tärkeä! Valitettavasti emme pysty vastaamaan kaikkiin palautteisiin. Go back to the form".

2 vastausta

Valitettavasti voimme vain arvailla, mistä tämä voisi johtua. Kyse voi olla internet-selaimesisi asetuksista tai päivityksistä. Suosittelen tarkistamaan nämä odotellessasi Nelosen antamaa vastausta.

Kommentit (0)
21.11.201514:44
75928
37

No onko mainostenesto-ohjelma käytössä? AdBlock tai joku muu? Jos on, niin poista se käytöstä kun olet ko. Nelosen sivulla. Onko internet-yhteys jaettu ja joku toinen käyttäjä "rohmuaa" kapasiteettia samaan aikaan?

Kommentit (0)

Vastauksesi