Valtakirjan allekirjoitus toisen puolesta?

Valtakirjan allekirjoitus toisen puolesta?

Voiko valtakirjan allekirjoittaa toisen puolesta esimerkiksi hänen puolisonsa? Eräässä asiassa olisi valtakirja oltava pian,mutta nyt kirjoituskäsi murtui ja on kipsissä,eikä valtakirjaa ehditty allekirjoittaa ennen..Voidaanko kirjoittaa esimerkiksi Matti Meikäläisen puolesta Maija Meikäläinen..?

2 vastausta
16.05.201815:58
4566
2

Valtakirja on hyvä tehdä mahdollisimman valmiiksi sellaista aikaa varten, kun sitä tarvitaan.  Kysyjän tapauksessa kenties toisella kädellä voisi allekirjoittaa valtakirjan. Jonkinlainen allekirjoitus valtuuttajalta vaaditaan aina, jos koko nimen kirjoittaminen ei onnistu niin sen verran kuin onnistuu.

Kommentit (1)
Kun otat valtakirjaan myös kahden sellaisen todistajan allekirjoitukset, jotka ovat ollee... Kun otat valtakirjaan myös kahden sellaisen todistajan allekirjoitukset, jotka ovat olleet allekirjoitushetkellä läsnä todistamassa, että allekirjoittaja olet sinä, niin allekirjoituksesi voi olla melkeinpä millainen syherö tahansa.
16.5.2018 20:39 Leo Salminen 1457
29.05.201809:02
9543
10

Ollessani vuosia sitten käsi paketissa sain raapustaa allekirjoitukset vasemmalla kädellä tarkan virkailijan nenän edessä. Mitä lie sitten lisännyt omiin tiedostoihinsa, mutta se toimi.

Kommentit (0)

Vastauksesi