valkoinen valhe sairaalassaolon ajaksi?

valkoinen valhe sairaalassaolon ajaksi?

Millainen voisi olla sopiva valkoinen valhe, jos haluaisi salata läheisiltä, jos/kun joutuisi sairaalaan vaikkapa johonkin (ennalta määrättyyn, suunniteltuun) toimenpiteeseen, joka edellyttäisi yön tai useammankin yli vuodeosastolla olemista, ennakolta tarkalleen tiedossa olemattoman ajanjaksonkin mukaan ellei tapana olisi olla öitä poissa siten ettei poissaolo herättäisi epäilyjä tai ihmetystä tai vastaavaakin.

3 vastausta

Kysy.fi ei voi vastata tällaisiin kysymyksiin. Emme voi tietää kysyjän elämäntilanteesta, emmekä siten tietää, mikä hänen elämässään olisi uskottava (valheellinen) selitys.

Kommentit (0)
24.05.201803:42
9067
11

Mieleen hiipii epäilys mistä tässä voisi olla kyse....

Kommentit (0)
24.05.201812:24
3987
5

Sairaus- ja sairaala-asiat ovat vakavia. On selvää että voi olla syy salata ne työnantajalta tai vakuutusyhtöltä. Kaija T:n salaliitoteoriaan viitaten annan kaikille yleisohjeen. Kun poistutte jonnekin, maasta tms, ottakaa puhelimesta pois SIM-kortti ja akku. Silloin ainakaan sitä ei voida paikantaa. Ja vielä asian vakavuudesta nyt välittämättä, kesäkevennys: ettei käy niin kuin sille hepulle jolle tiukkapipoinen vaimo antoi luvan lähteä kavereitten kaa Savoon pilkille. Mustasukkainen vaimo soitti kuitenkin kontrollisoiton. Operaattoori vastasi: "Se number kuin helistätte ei vasta hetkel".

 

Kommentit (0)

Vastauksesi