Unelmien poikamies Brad Womack

Unelmien poikamies Brad Womack

Miten Unelmien poikamiehen 15. tuotantokauden poikamies Brad on "unelma-aviomiesehdokas"? Mikä tekee hänestä unelman?

Mitä hänestä tiedetään tuotantohetkellä:
- ikä
- ammatti
- aikaisemmat ihmissuhteet: eronnut, leski vai naimaton, avosuhteet kariutuneet? miten monta aikaisempaa ihmissuhdetta?
- tupakoiko? alkoholinkäyttö?
- asuuko vuokralla / omistusasunnossa?
- ovatko hänen biologiset vanhempansa edelleen naimisissa vai eronneet?
- sisarusten lukumäärä ja ikä suhteessa häneen?
- ruokavalio?
- harrastukset?
- pituus ja paino?
- perinnölliset sairaudet?

Miten monta tuotantokautta sarjaa on tehty USA:ssa, tehdäänkö sitä edelleen?

Vastaus

Yhdysvaltalaisen tosi-tv-ohjelman ”Unelmien poikamies” 15. tuotantokauden poikamies oli Brad Womack. Womack tuli tutuksi sarjasta jo aiemmin, hän oli myös 11. kauden poikamies. Tuolloin hän jäi katsojien mieleen päätähtenä, joka ei kelpuuttanut itselleen kumpaakaan kahdesta naisfinalistiehdokkaasta. Hän astui takaisin valokeilaan 15. kaudelle kokeillakseen onneaan uudestaan.

Se, millainen unelmien aviomiesehdokas kenellekin on, on hyvin henkilökohtaista. Makuja on erilaisia, toiset arvostavat enemmän ulkoisia asioita, toiset esimerkiksi henkistä yhteyttä. Unelmien poikamies -sarjassa tunnutaan ihannoivan melko amerikkalaiseen tyyliin mm. komeaa ulkonäköä, menestystä työelämässä ja perinteisiä perhearvoja. Brad Womackista on sanottu, että hän on ”täydellinen saalis” upean ulkonäkönsä, kiistämättömän viehätysvoimansa ja vahvojen elämänarvojensa sekä kunnianhimoisten tavoitteidensa takia. Hän on avoimesti sanonut etsivänsä itselleen elämänsä naista ja vaimoa.

Sarjan 15. tuotantokausi on esitetty USA:ssa 2011. Suomessa se nähtiin tänä vuonna (2013). Ihan kaikkiin kysymiisi detaljeihin ei löytynyt vastausta, mutta seuraavassa lisätietoa:

 

Tuotantohetkellä Brad on ollut 38/39-vuotias, tällä hetkellä hän on 40. Ammatiltaan hän on yrittäjä ja toimii juomateollisuudessa, omistaa baareja. Womack ei valinnut 11. kaudella naisista ketään kumppanikseen, eikä ole ollut naimisissa. 15. kauden voittajan Emily Maynardin kanssa hän meni kihloihin, mutta sittemmin pari on eronnut. Viimeisin tieto Bradin seurusteluista on suhde AshLee Frazierin kanssa, joka on yksi sarjan 16. tuotantokauden kilpailijoista. Bradilla ei ole lapsia.

Brad on kotoisin Atlantasta, Georgiasta. Hänen vanhempansa ovat Steve ja Pamela Womack. Vanhemmat erosivat Bradin ollessa 12-vuotias, ja perhe muutti Teksasiin. Eron on sanottu vaikuttaneen Bradiin siten, että hän ymmärtää vakaan ja kestävän parisuhteen merkityksen. Joissakin lähteissä Bradin sanotaan muuttaneen sukunimensä 4-vuotiaana Pickelsimeriksi, joka oli hänen silloisen isäpuolensa sukunimi. Myöhemmin Brad muutti nimensä takaisin Womackiksi. Lähteet antavat siis hieman ristiriitaista tietoa poikamiehen perhetaustasta. Tiettävästi hänellä on kaksi veljeä, Wesley ja Chad, joista jälkimmäinen on Bradin identtinen kaksonen. Pituudeltaan Brad on 1,85 metriä.

Unelmien poikamies -sarjaa on tehty Yhdysvalloissa jo 17 kautta. 18. kausi on tekeillä ja alkaa pyöriä siellä alkuvuodesta 2014. Edellinen poikamies on ollut Sean Lowe, tuleva on Juan Pablo Galavis.

Kommentit (0)

Vastauksesi