Ujous naisen riisumiseen ja suuseksin antamiseen rasittaa

Ujous naisen riisumiseen ja suuseksin antamiseen rasittaa

Olen 41-vuotias mies ja minulla ei koskaan ole ollut tyttöystävää. Ongelma on herkkyyteni; en uskalla kysyä ulos naista josta pidän. Pelkään etten kelpaa ja minut jätetään. Pelkään myös että neitsyyteni tulisi esim. työyhteisön tietoon. Haluaisin lämminhenkisen naisen, joka tulisi asiassani vastaan. Sain lapsena paljon äidin läheisyyttä ja naisten lämpöä, joten naisen hellyys on minulle hyvin tärkeää. En enää keksi muuta kuin että minulle sopiva nainen saattaisi tulla jossakin työharjoitteluasioissa vastaan, mutta pelkään sitä että olisin harjoittelijana vakituista henkilökuntaa huonommassa asemassa, vaikka olenkin ammatissani pätevä, eikä minuun sen takia voisi rakastua koska työllistymiseni saattaisi olla epävarmaa. En tiedä miten tämän voisin naiselle sanoa, mutta haluaisin minulle olisi hyvin tärkeää jos voisin riisua naisen sekä erityisesti nuolla hänen vaginansa. Mielestäni pimpin nuoleminen täytyy olla naiselle hyvin tärkeä asia ja ainakin itselleni olisi hyvin tärkeää, että naiseni olisi onnellinen ja pystyisin tyydyttämään hänet orgasmiin. Olisi erittäin hyvä jos voisin aloittaa seksin harjoittamisen suuseksillä ja vasta tämän jälkeen yhdynnällä. Olen vain ujo; en tiedä sitten pitäisikö minun löytää ujompi nainen? Asia rasittaa minua hyvin paljo, koska haluaisin olla yhdynnässä edes kerran rakastamani naisen kanssa, mutta en saa ketään aloittamaan edes seurustelusuhdetta. Tavallaan syrjäydyin ikäisistäni enkä saanut tukea puhua naisille joihin olin ihastunut-pelkäsin näyttää rakastumiseni johonkin naiseen, koska siitä olisi tullut kiusatuksi. Kun nyt olen rohkeampi ihastun käytönössä aina naisiin jotka ovat jo varattuja ja tämä on kova pala. En enää usko että voin tavata naisen kun jonkun mahdollisen työpaikan kautta, mutta uskaltaako sitten neitsyenä rakastua johonkin, osoittaa kiintymyksensä sekä mahdollisesti vaarantaa oma työpaikkaansa. Olisi aivan kauheaa jos työpaikalla paljastuisi että olen neitsyt tai olisin saanut ennenaikaisen siemensyöksyn tai jotakin muuta noloa.

Vastaus

Onpa hyvä, että otit meihin kirjastolaisiin yhteyttä, ettet jää ongelmasi kanssa yksin!

Ensinnäkin: ainoa taho, joka voi neitsyytesi ja ennenaikaiset siemensyöksysi työtovereillesi paljastaa, olet sinä itse. Joten pidähän suusi supussa!

Keskittymisesi eri sukupuoliaktin tapoihin tuossa määrin sekä ylenpalttinen huolestuneisuutesi siitä, mitä muut ajattelevat, heittää epäilyksen itsekeskeisestä persoonallisuudesta. Jos näin on, pyri siitä eroon! Se on ruma piirre. Keskity pikemmin kumppanisi toiveisiin ja jätä jonninjoutavat juorut sikseen!

Iässäsi on toki vakiintumista parisuhdemarkkinoilla tapahtunut, mutta vapaatakin "riistaa" on tarjolla. Onnea matkaan!

Kommentit (0)

Vastauksesi