Työkalu sanojen opetteluun?

Työkalu sanojen opetteluun?

Hei! Onko netissä jotain työkalua, jolla voisi tehdä itselleen sanavisoja? Siis jos vaikka haluaisin opetella viikonpäivät ranskaksi, niin syöttäisin ohjelmaan sanat suomeksi ja ranskaksi, ja sitten voisin täyttää kysytyn sanan ja kone merkitsisi oikein menneet. Kiitos etukäteen vastauksesta ja hauskaa joulun odotusta kirjaston väelle!

2 vastausta

Vastaus on viipynyt ja joulu ehti mennä. Kiitokset sinulle jouluntoivotuksista ja hyvää vuotta 2017!

Verkossa on erilaisia mahdollisuuksia opiskella kieliä. Jotkut vaativat rekisteröitymisen ja ovat maksullisia, mutta runsaasti eritasoisia nettiharjoituksia kyllä löytyy yleisimmistä kielistä. Lähdelinkeissä eräitä esimerkkejä ranskan kielestä. Ihan tarkalleen tällaista toivomaasi vastaaja ei tainnut löytää, mutta voit itsekin etsiä vaikkapa googlettaen hakusanoilla: ranskan sanastoharjoituksia, ranskan kielen harjoituksia, ranskan kieltä verkossa/netissä jne.

Kommentit (0)
29.12.201609:41
7
7

Jos englannin kautta opiskelu sujuu, on Memrise (memrise.com) hyvä työkalu sanojen opetteluun ja siellä on valmiita kysymyspatteristoja melkein aiheesta kuin aiheesta ja kielestä kuin kielestä. Palvelulla on myös älypuhelimeen ladattava sovellus.

Jos haluat itse tehdä omat sanastosi, googlaamalla "flash cards" löytyy paljon sopivia sivustoja ja puhelinsovelluksia. Yksi sivusto on esim http://www.cram.com.

Kommentit (0)

Vastauksesi