tuhoutuuko matkakortti, jos päälle kaatuu energiajuomaa, virvoitusjuomaa tai vastaavaa?

tuhoutuuko matkakortti, jos päälle kaatuu energiajuomaa, virvoitusjuomaa tai vastaavaa?

Jos matkakortin päälle kaatuu energiajuomaa ja siitä tulee aivan tahmea, kuten suojakotelossaan ja se mukaan lukien, voiko ne esimerkiksi huuhdella kevyesti veden alla vai tuhoutuuko matkakortti, jos se kastuu? Saako jäljellä olevat matkat siirrettyä uudelle kortille, jos kortti siten jotenkin tuhoutuisi, jos päälle kaatuu nestettä? Toki korttia ei suositella missään uittamaankaan...

2 vastausta

Meillä vastaajilla ei ollut kokemusta matkakortin kastumisesta. Uskoisin kuitenkin, että tahmaisen nesteen voi pyyhkiä kostealla pyyhkeellä ja matkakortti voi olla käyttökelpoinen. Arvon tai kauden siirtämisestä kannattaa kysyä tarkemmmin HSL:n palvelusta.

Kommentit (0)
20.12.201712:00
19004
35

Minulla oli sukulaislapsia varten hankittu kortti, joka kävi tarpeettomaksi kun lapset täyttivät vuosia. Kun kävin lataamassa lisää kautta omalle kortilleni, osa hinnasta otettiin lasten kortilta niin että siellä ei sitten ollut enää arvoa. Veikkaan että tämä siirto kortilta toiselle onnistuu ihan samalla tavalla vaikka kortti olisikin vioittunut (ja varsinkin silloin), kunhan kortti on mukana kun se tehdään.

Kommentit (0)

Vastauksesi