Tubeless-renkaan paikkaus ihmetyttää!

Tubeless-renkaan paikkaus ihmetyttää!

Tubeless-renkaan paikkaus ihmetyttää! Netissä oli ohjeita, joissa sellainen kumipaikka jossa oli mato kiinnitettynä pujotettiin irrotetun renkaan sisäpuolelta reikään ja sisäpuolen madon kumilätkä liimattiin kiinni. Toiset ohjeet suosivat niin sanottuja kamelinkakkoja elikkä sellainen madon näkönen kumi painetaan renkaan reikään renkaan ollessa paikallaan autossa. Kumpi on parempi ja onko kestossa paljonkin eroja? Milloin tuo sisäpuolelta paikkaus on parempi vaihtoehto?

Vastaus

Tubeless-renkaan paikkaus kannattaa jättää asiantuntijan tehtäväksi. Eräästä rengasliikkeestä kerrotaan, että heillä käytetään ainostaan "kamelinpaskalla" paikkausta. Paikka kestää hyvin. Lisätietoja kannattaa kysellä alan liikkeistä.

http://www.motot.net/wiki/Mopojen_vanteet_ja_renkaat
http://koti.phnet.fi/kari55/tubeless_renkaan_paikkaus.htm

Kommentit (2)
Oman autoni rengas on paikattu rengasliikkeessä ulkopuolelta vuosia sitten eikä se ole v... Oman autoni rengas on paikattu rengasliikkeessä ulkopuolelta vuosia sitten eikä se ole vuotanut eikä erotu millään muullakaan tavalla paikkaamattomista renkaista.
8.1.2014 18:36 Matti Rantanen 5785
Hätätilanteessa voi renkaan paikata ulkopuolelta itsekin. Autotarvikeliikkeissä myydä... Hätätilanteessa voi renkaan paikata ulkopuolelta itsekin. Autotarvikeliikkeissä myydään paikkaussarjoja, jotka sisältävät tarvittavat välineet. Lisäksi tarvitaan vain käsipumppu tai painepullo.
6.2.2017 11:06 Matti Rantanen 5785

Vastauksesi