Onko Suomessa koskaan nähty ufoja tai avaruuden muukalaisia?

Onko Suomessa koskaan nähty ufoja tai avaruuden muukalaisia?

Tiedän, että Amerikassa on nähty ufoja ja netissä olevista kuvista päätellen jopa kyseisiä muukalaisiakin, mutta entä Suomessa. Vain ufojako, mutta tiedetäänkö suomalaisten nähneen koskaan kyseisiä muukalaisiakin silmästä silmään? Siis niitä aikoinaan vihreiksi väitettyjä olioita, mutta ovat vaaleita ja ei suinkaan mitään otuksia vaan ihmistä muistuttavia hahmoja.

5 vastausta

Kyllä, myöskin Suomessa lukuisat ihmiset ovat todistaneet selittämättömiä, ufoiksi tulkittuja ilmiöitä, sekä väittäneet kohdanneensa avaruuden muukalaisia. Toisissa havainnoissa muukalainen on nähty etäältä, usein hahmo on sijainnut avaruusaluksen lähettyvillä. Toisissa havainnoissa taas tuntematon olento on kohdattu aivan läheltä, olento on saattanut tulla sisään havaitsijan asuntoon tai havaitsija on viety avaruusaluksen sisään. Ufo- ja humanoidihavaintojen tieteellistä todenperäisyyttä on kuitenkin ollut vaikea todistaa.

Alla luetelluista kirjoista ja verkkolähteistä voit lukea tarkemmin näistä suomalaisten ufohavainnoista:
Kuningas, Tapani: Muukalaisia ja humanoideja - suomalaisia havaintoja (Kirjayhtymä, 1973)
Kuningas, Laitinen, Löfman: 100 ufoa Suomessa (Kirjayhtymä, 1994)
Lax, Soini: Pudasjärven ufot (Kirjayhtymä, 1972)
http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=27&t=240
http://fi.wikipedia.org/wiki/Imj%C3%A4rven_ufotapaus
http://fi.wikipedia.org/wiki/Pudasj%C3%A4rven_ufot
http://fi.wikipedia.org/wiki/Saapungin_valopallo  
http://fi.wikipedia.org/wiki/Ufo
http://fi.wikipedia.org/wiki/Humanoidi

Kommentit (0)
14.03.201320:43
657
84

UFO tarkoittaa yksinkertaisesti tunnustamatonta lentävää esinettä, joten jokainen suomalainen lienee nähnyt ainakin kerran elämässään UFOn.

Kommentit (0)
17.08.201917:45
8371
22

Koska avaruusoliot ovat tiettävästi kehityksessä valtavasti ihmistä edellä niin voi olla että kun he ovat tarkkailleet tätä planeettaa niin ovat todenneet että tuohon porukkaan ei ole syytä olla missään yhteydessä. Eräässä scifi-kirjassa maailmankaikkeiden yhteisö keskusteli, otetaanko tämä laji mukaan. Siinä tuotiin esille ihmisen ominaisuuksia. Ne tappavat toisiaan, syövät eläinten raatoja sekä tuhoavat omaa planeettaansa. Nimitykseksi tuli "raivoisa raadonsyöjä" eikä tätä otettu mukaan.

Kommentit (0)
14.08.201920:15
18
17

Minun mielestäni jos tänne eksyisi muualta tullut älyllinen olento niin ihminen pyrkisi ottamaan olennon kiinni ja tutkimaan sitä aivan samalla tavalla kuin aikoinaan, jolloin maapallolla asuvia erirotuisia ihmisiä pistettiin häkkiin ja esiteltiin sirkuksissa ja muissa paikoissa. Jos maapallon ulkopuolella sattuisi olemaan älyllistä elämää niin eivät varmasti tulisi tänne tietoisina siitä mitä seuraa.

Kommentit (1)
Toisaalta, jos he olisivat kykeneviä tulemaan tänne toisesta aurinkokunnasta, he olisiva... Toisaalta, jos he olisivat kykeneviä tulemaan tänne toisesta aurinkokunnasta, he olisivat ilmeisesti niin paljon teknisesti meitä edellä, että heillä olisi ehkä myös keinot välttää ihmisten heihin kohdistamat uhkat.
15.8.2019 11:25 Leo Salminen 4791
15.08.201911:35
657
15

Onneksi ihminen on kehittynyt ainakin jonkin verran niistä ajoista, kun kaikki vähänkin valtavirrasta poikkevat yksilöt suljettiin häkkiin ja laitettiin näytille. Muuten saattaisimme itsekin olla häkissä näytillä.

Kommentit (0)

Vastauksesi