Terve,Milloin Kouvolan Sanomissa ilmestyi sarjakuva Corrigan? Tämä on siis...

Terve,Milloin Kouvolan Sanomissa ilmestyi sarjakuva Corrigan? Tämä on siis...

Terve,

Milloin Kouvolan Sanomissa ilmestyi sarjakuva Corrigan? Tämä on siis agenttisarjakuva. Joskus 70-80 luvulla. Nyt kiinnostaa minkä nimiset seikkailut silloin julkaistiin. Asiaa voisi tietysti kysyä Kouvolan sanomilta suoraan, mutta heillä ei ole töissä ketään joka osaisi avata sähköpostiohjelman (=kysytty on jo muutamaan kertaan, mutta ei vaan kuulu vastausta)

Vastaus

Agentti Corrigan, Phil Corrigan, on toiselta nimeltään paremmin tunnettu Agentti X-9. Agentti X-9:n julkaisu Suomessa sarjakuvalehtenä lopetettiin vuonna 1994.
Lähteet:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Agentti_X-9
http://en.wikipedia.org/wiki/Secret_Agent_X-9
http://populaari.blogspot.com/2008/05/agentti-x9.html

Valitettavasti kysymykseen ei täältä käsin voi vastata, sillä Helsingin kaupunginkirjaston valikoimissa ei ole Kouvolan sanomien vanhempia numeroita. Sen sijaan Kouvolan pääkirjastossa 70- ja 80-luvun numerot on mikrofilmattuina, joten asiaa kannattaa kysyä ja tutkia sieltä:
http://kouvola.kirjas.to/

Suomalaisten sarjakuvaharrastajien kotisivuiltakaan ei kysymykseesi vastausta eikä listauksia näytä toistaiseksi löytyvän, vaikka esim. suomalaisen Kvaak.fi-sarjakuvaportaalin keskustelufoorumilla on Agentti X-9:lle nimikkoketju, josta voisi kirjautumalla yrittää kysellä asiaa muilta harrastajilta:
http://www.kvaak.fi/keskustelu/index.php?topic=4987.0

Kommentit (0)

Vastauksesi