Tervehdys! Olen jo parin kuukauden ajan saanut sähköposteja Pointshop.fi:stä.

Tervehdys! Olen jo parin kuukauden ajan saanut sähköposteja Pointshop.fi:stä.

Tervehdys! Olen jo parin kuukauden ajan saanut sähköposteja Pointshop.fi:stä. Ensimmäinen posteista väitti, että minulla on tunnukset kyseiseen pisteidenkeruusivustoon ja nyt minun tulisi aktivoida ne. No enpä aktivoinut kun en ikinä ole kuullutkaan kyseisestä sivustosta enkä yhtä varmasti ole mitään tunnuksia käynyt luomassa. Sitten kysymykseni: Mistä ihmeestä kyseinen sivusto on saanut sähköpostiosoitteeni? Millä oikeudella he ovat luoneet minulle tunnukset ja nyt pommittavat sähköpostilaatikkoani viesteillä, joiden otsikoissa he vieläpä käyttävät etunimeäni? Mistä ne ovat saaneet tietoni? Kiitos vastauksista ja hyvää uutta vuotta koko lössille!

Vastaus
30.12.200920:37
21868
67

Heipä hei!

Ensimmäisenä tulisi mieleen, että joku sinut tunteva henkilö on kutsunut sinut PointShopin järjestelmän kautta palvelun käyttäjäksi. Uusien käyttäjien houkuttelusta saa pisteitä, joilla voi ostaa tuotteita. Joku on siis saattanut laittaa sähköpostiosoitteesi ja kenties nimesikin järjestelmään siinä toivossa, että aktivoit tunnukset, mikä kilauttaisi pisteitä kutsujan käyttäjätilille.

Osoitteessa http://keskustelu.hpguru.net/topic/pointshopfi-onko-sinua-huijattu on kerrottu kokemuksia kyseisestä palvelusta. Jotkut ovat pitäneet siitä, jotkut eivät, mutta yleisesti vaikuttaisi siltä, ettei PointShop ole pelkkää huijausta. Palvelun sivuilla osoitteessa http://www.pointshop.fi kerrotaan sen toimintaperiaatteista. Osoitteesta http://www.pointshop.fi/helpdesk/faq.asp?showCategory=Käyttäjätilin%20sulkeminen löytyvät myös ohjeet käyttäjätilin sulkemiseen. Toivottavasti se auttaisi. Käyttöehdoista osoitteesta http://www.pointshop.fi/terms.asp löytyvät PointShopin yhteystiedot, joiden kautta voit halutessasi tehdä valituksen.

Hyvää uutta vuotta 2010 myös sinulle!

Kommentit (0)

Vastauksesi