Tavaroiden säilytys autossa

Tavaroiden säilytys autossa

Joudun säilyttämään tavaroita autossa (ulkona) 3 vrk/vko; vaatteita, hygieniatarvikkeita, kenkiä, koneita (kuten hiustenkuvaaja yms). Onko tästä haittaa tavaroille? Vaihtoehtona on säilyttää niitä tilassa, jossa sisäilma/homeongelmaa enkä haluaisi altistaa tavaroitani siellä.

2 vastausta

Jos tavarat eivät saa (esimerkiksi sähkölaitteet)  altistua kosteudelle, voi autossa säilyttäminen varsinkin syksyllä ja talvella olla haitallista. Kesällä haittaa voi olla kuumuudesta. Varmuudella asia selviää vain kokeilemalla.  

Kommentit (0)
09.10.201815:22
81150
23

Kosteutta vastaan voi tavarat joko pakata tiiviisiin muovipusseihin ja/tai laittaa autoon kosteudenimijäpurkkeja (ja tyhjentää/uusia ne säännöllisesti).

Pitempiaikaisessa kosteassa säilytyksessä sähkölaitteiden kytkimiin voi tulla kosketusongelmia.

Jos tavarat ovat vähänkään houkuttelevan näköisiä (kamera, tietokone, TV jne.) on vaara, että autoon murtaudutaan. Pyri säilyttämään sellaiset tavarat piilossa takakontissa.

Jos itse pystyt siinä homeasunnossa asumaan 3vrk/vko, et ilmeisesti (vielä) ole kovin altistunut/herkkä homeelle. Riittäisikö siinä tapauksessa kovien laitteiden pintojen pyyhkiminen pois tuotaessa. Huokoiset tavarat autossa tai tiiviissä pusseissa.

Ensisijaisesti kannattaa etsiä pikaisesti parempi asunto. Vaikka tavarat säilysivätkin autosäilytyksessä, niin entä jos sinä itse altistut homeelle, se on sitten loppuelämän riesa.

Kommentit (0)

Vastauksesi