Tähtien antaminen/arvostelu HelMetissä?

Tähtien antaminen/arvostelu HelMetissä?

Minulla on lainassa kirja, jolle haluaisin antaa tähtiä. Se ei onnistu, eli tähdet eivät aktivoidu. Varauksessa vasta oleville kirjoille voi kyllä antaa tähtiä (sic!), vaikkei vielä edes ole niitä lukenut. Missä vika? Miten pitäisi toimia? Ennen on kyllä tähtien antaminen toiminut. Muutenkin nettisivut ovat menneet käytettävyydeltään huonommiksi.

Vastaus

Kokeilin antaa tähtiä muutamalle kirjalle ja se onnistui ihan normaalisti. Eli ensin täytyy olla kirjautuneena omiin tietoihin ja sitten hakea kirja, jonka haluat arvioida ja alkaa klikkailla tähtiä. Tämän jälkeen omissa tiedoissa pitäisi näkyä kohta 'omat tähdet', jossa juuri arvioimasi kirja tähtineen pitäisi näkyä. Ehkä olet toiminutkin näin, koska olet voinut antaa tähtiä varauksessa oleville kirjoille. Täytyy muistaa, että kukaan ei voi tietää, onko lukija itse asiassa lukenut ne kirjat, joista hän antaa tähtiä, vaikka näin tietysti oletamme. Kokeile kuitenkin uudestaan; toivottavasti näillä neuvoilla tähtien anto onnistuu.

Ehkä toimintoihin on vaikuttanut myös se, että kirjastojärjestelmässä on ollut viime viikkoina isoja teknisiä ongelmia, jotka toivon mukaan ovat nyt ohitse. Pahoittelemme asiaa.

Kommentit (0)

Vastauksesi