Subway®n kastikelajitelman ravintoarvot on line?

Subway®n kastikelajitelman ravintoarvot on line?

1/2 Missä Subway®n suomenkielisellä verkkosivulla ovat sen kastikkeiden ravintoarvot? Joka kastike tai kastikkeet (?) lienevät aika olennainen osa leipää, vaikkakaan ei pakollinen osio, joskin lisämaksuton valinnainen osio. 2/2 Korkeintaan miten montaa Subway®-kastiketta voi valita yhdelle ja samalle Subway®-leivälle? Tuleeko kastike aina koko pituudelta vai voiko leivän jakaa esimerkiksi kahtia siten, että toiseen puoleen eri kastike tai kastikkeita kuin toiseen puoleen(, kun leipä kuitenkin pakattaneenkin keskeltä kahtia puolitettuna)?

Vastaus

1: Subway'n suomenkielisiltä sivuilta puuttuvat juuri kastikkeiden ravintoarvot. Ainoastaan kastikkeiden allergiatiedot on nähtävillä. Kastikkeiden ravintoarvot löytyvät vain englanninkielisiltä sivuilta (linkki lähteissä).

2. Tähän kysymykseen olen tiedustellut vastauksen jo etukäteen joskus Subway'ssa asioidessani. Yhteen leipään voi valita kolmea eri kastiketta. Koska leivät täytetään asiakkaan läsnäollessa, on toki mahdollista esittää pyyntö siitä miten kastikkeensa haluaa levitettävän. 

Kommentit (0)

Vastauksesi