silmälasien hinta?

silmälasien hinta?

Missä hinnoissa hyvät miesten/poikien silmälasien hinnat pyörivät? En oo koskaan ostanut silmälaseja joten hintaluokka kiinnostaa.

3 vastausta

Tarjoushintaisen silmälasien kehyksien hinta näyttäisi alkavan noin 80 eurosta* ylöspäin. Kehyksiin voi tutustua liikkeiden sivuilla ja usein vertailuja voi tehdä valitsemalla mm. materiaali-, väri-, hinta- ja merkkivaihtoehtoja. Mitä tunnetumpi brändi tai merkki, sen kalliimpi kehys. Monilla liikkeillä on jatkuvasti erilaisia tarjouksia. Usein silmälaseissa maksavat eniten linssit, joiden hintaan vaikuttaa mm. niiden vahvuus. Linssivalikoima on varsin suuri ja vaihtelee eri liikkeissä. Hinnat voivat vaihdella 40 eurosta yli 400 euroon. Kannattaakin käydä tutustumassa valikoimiin ja tehdä vertailuja. Muutamia vuosia sitten Ylen Kuningaskuluttaja tutki asiaa ja ohjelman mukaan erilaisista tarjouksista huolimatta kaikkien Suomessa myytyjen silmälasien keskihinta oli 245 euroa.

* Tosin kehyksiä voi saada 20 eurollakin

 

 

Kommentit (0)
05.10.201712:39
80
80

Suosittelen 30 e tai kahdet 80 e. Uudet silmälasit ovat aina paremmat kuin 2-3 v vanhat, varsinkin autolla ajaessa pimeänä aikana. Kaksi liikettä myy ok. hintaan. Muös päivittäiskaupasta ostetut + lukulasit ovat aivan hyviä. Toki laatua pitä koettaa, mutta turvallisia ovat. Erilaiset silmälasit treenaavat silmiä, eli parantavat näköä ennemmin kuin heikentävät. 

Kommentit (0)
03.10.201710:00
82221
43

Jos olet eka kertaa ostamassa, niin tulet oppimaan, että kaikki extra maksaa. Eräs ketju mainostaa 29e silmätutkimusta ja lasit kaupat päälle. Mutta sillloin on kyseessä vain tietyt sangat (tai muutama vaihtoehto) perusllinsseillä. Jos satut haluamaan mieleisesi sangat, hintaan tulee lisää parisataa, merkkikehyksissä (Fendi, D&C, Armani, jne.) vielä enemmän. Jos haluat ohuemmat (kevyemmät) linssit,  jollain heijastuksen- tai huurtumisenestopinnoituksella, auringossa tummuvat linssit, moniteholinssit (linssin alaosassa lukuvoimakkuus), niin hintaa tulee taas 200-400 lisää. Siis lisäisin edellisen vastauksen hintaskaalaa: 29e-800e.

Kommentit (0)

Vastauksesi