Saunaan myydään teräksisiä tai jonkinlaisia metallisia saunakiuluja sekä...

Saunaan myydään teräksisiä tai jonkinlaisia metallisia saunakiuluja sekä...

Saunaan myydään teräksisiä tai jonkinlaisia metallisia saunakiuluja sekä -kauhoja.Miksi?
Nehän kuumentuvat löylyissä ja tuntuvat ikäviltä koskea ja kosketuksessa.Että miksi niitä valmistetaan kun ovat epämiellyttäviä.Ovat vielä usein lahjapakkauksissa,että onko tarkoitus,että moinen saunatarvike hankitaankin vihamiehelle?

Vastaus

Kyllä niissä metallisissakin kiuluissa ja kauhoissa on yleensä puusta tai vastaavasta vähemmän kuumenevasta materiaalista valmistetut kahvat, niin ettei niissä näppejään tarvitse polttaa.

Ilmeisestikään tällaiset esineet eivät kaikkien mielestä ole yhtä epämiellyttäviä kuin kysyjästä. Niitä voidaan pitää esimerkiksi kestävinä, tyylikkäinä ja hygieenisinä. Hyvin todennäköisesti niiden valmistus loppuisi lyhyeen, ellei niillä olisi ostajia, ja toisaalta tokkopa maailmassa on ainoaakaan tuotetta, jota joku ei myös pitäisi epämiellyttävänä.

Itse olen jo vuosikausia käyttänyt saunassani hyvillä mielin metallista löylykauhaa, eikä edes mieleeni ole tullut, että siinä olisi jotakin vikaa. Pari vuotta sitten, kun jouduin hankkimaan uuden kiulun, olisin mieluiten valinnut kauniin metallisen version, mutta ne olivat sen verran hintavia, että rahapulassa päädyin valitsemaan halvemmista materiaaleista valmistettujen joukosta sen vähiten epämiellyttävän.

Makuasioista ei siis kannata kiistellä. Jos nyt kuitenkin olet sattunut saamaan lahjaksi saunatarvikkeet, jotka eivät sinua miellytä, älä pura niitä pakkauksistaan, vaan käy kysymässä niitä myyvästä liikkeestä, olisiko niitä mahdollista vaihtaa. Lahjan antaja on todennäköisesti antanut ne siinä hyvässä uskossa, että vastaanottaja arvostaa lahjaa yhtä paljon kuin antajakin.

Kommentit (0)

Vastauksesi