Sattuisitteko tietämään, mikä lie olisi sellainen kauhuleffa, sanoisin...

Sattuisitteko tietämään, mikä lie olisi sellainen kauhuleffa, sanoisin...

Sattuisitteko tietämään, mikä lie olisi sellainen kauhuleffa, sanoisin 70-luvulta tai ihan 80-luvun alusta, englanninkielinen luultavimmin. Muistaakseni tämä esitettiin telkkarissa ehkä 80-90-lukujen vaihteessa tai ihan varhain 90-luvun alussa, mutta en ole ihan varma ajasta.

Leffasta muistan lähinna kohtauksen, jossa mieshenkilö penkoo syystä X hylätyn kirkon kulmia, ja alttarin takaa löytyykin sitten se mustempi alttari väärinpäin olevine risteineen. Hämärästi muistaisin että kirkko olisi ollut jollain hyvinkin hiljaisella kaupungin alueella joka saattoi olla myös muutenkin hylätty. Tai ainakin sivummalla. Jokin mielikuva olisi myös lampaista ja eritoten linnuista mutta nyt mennään jo hatarille alueille. Rankkasadekin tulee mieleen.

Olisi kiva selvittää tämä, vaivannut jo useamman vuoden. Jonkin verran olen googlaillut, mutta ei oikein ole tuottanut tulosta. Veikkaan kyseessä olevan toki jokin B-filkka, eikä mikään kassamagneettikauhupätkä.

Vastaus

Hei!

Hohtoloota-elokuvafoorumilla ehdotettiin elokuvaa nimeltä Draculan kosto (Dracula A.D. 1972), joka on esitetty televisiossa kesäkuussa 1990.

Wikipedia-artikkelin juonikuvaus ainakin sopisi tähän.

Lähteet:
http://www.hohtoloota.net/viewtopic.php?f=9&t=238&start=195
http://en.wikipedia.org/wiki/Dracula_AD_1972
http://www.imdb.com/title/tt0068505/
http://www.elonet.fi/title/ek469i/esitys

Kommentit (0)

Vastauksesi