Saneluohjelma samsung note II:een?

Saneluohjelma samsung note II:een?

samsungin älypuhelimissa on kaikissa sama järjestelmä. niinpä uudemmissakaan versioissa (samsung galax note 4) ei ole sellaista ohjelmaa, jolla voisi saada tekstiä sanellessa välimerkit sellaisinaan oikein muodostettavaan tekstiin. eli tarkoitan tekstiä puhelimeen esim. viestiä sanellessa tulee esim. "piste", "huutomerkki" jne. JA OLISI HELPOTUS, JOS TULISI SUORAAN: . TAI ? onko samsung galax note II:een saatavissa jostain sellainen ohjelma? (samsungin käyttäjätuki ei vastannut tähän kysymykseeni. uusimmassa iPhonessa tällainen ominaisuus on olemassa.)

Vastaus
17.07.201715:46
728
43

Netistä löytyi tieto, että Swype Keyboard osaisi laittaa myös välimerkit tekstiä sanellessa. Swype keyboardista on maksullinen sekä trial versio. Swype Keyboard on siis näppäimistö, jonka avulla tekstiä voi sanella eri ohjelmiin, se ei siis itseensä talenna näitä saneltuja tekstejä.

Google Play:stä löytyy tosiaan monia saneluohjelmia, näissä on kuitenkin usein pieniä puutteita. Kaikki sovellukset eivät osaa kirjoittaa välimerkkejä ja osa sovelluksista ei välttämättä tunnista edes suomen kieltä.

Toivottavasti tästä oli jotain apua.

Kommentit (0)

Vastauksesi