Sama käyttäjä PS3 ja PS4 ja haluan poistaa PS4 olevan

Sama käyttäjä PS3 ja PS4 ja haluan poistaa PS4 olevan

Jos on sama netti käyttäjä PS3 konsolilla ja PS4 ja poistan PS4 olevan niin poistuuko sama käyttäjä myös PS3 konsolista? Laitoin ensimmäisen PS4 käyttäjän samaksi kuin mitä oli PS3, mutta haluaisin poistaa sen konsolista. Poistuuko kaikki mun pelitallenteet nyt myös mun PS3 jolla sama netti käyttäjä?

Vastaus

Jos vain kirjaudut ulos laitteelta, ei PSN-tilisi lakkaa olemasta olemassa. Voit siis käyttää tiliä edelleen toisella konsolilla. PSN-tilin sulkeminen kokonaan sen sijaan poistaa kaikki tallenteet ja kaiken tilin kautta ostetun sisällön.

Kommentit (0)

Vastauksesi