Sally Spectra?

Sally Spectra?

Kauniit ja Rohkeat saippuasarjassa varsin viehättävä piirteinen Courtney Hope näyttelee Sally Spectraa. Aiemmin hieman varttuneempi,nykyisin jo edesmennyt Darlene Conley tulkitsi saman. Mitä on sellaista,jota en ymmärrä? Sally Spectra nuorena,mutta Forresterin ukot ei ainakaan ole nuortuneet??

2 vastausta

Nykyinen Sally on aurinkorannikolle nuorten miesten perään lähteneen (!) Sallyn sisaren lapsenlapsi. Eli kyseessä ei ole sama hahmo. Mutta liekö tuolla nyt niin väliä: vuosikymmeniä jatkuvien saippuasarjojen arkeahan on, että vaikka hahmo säilyy, näyttelijä vaihtuu - eihän se kasvojenkohotuskaan ikuisesti kestä.

Kommentit (0)
18.01.201812:47
77652
33

Sally Spectra II on alkuperäisen Sallyn sisaren Shirleyn lapsenlapsi, jolla nyt sattuu olemaan sama nimi kuin isotädillään. Viehättävän Courtneyn saapuminen sarjaan saattaa toki piristää Forresterin ukkoja, mutta ei kuitenkaan nuorenna heitä :)

Varmuudeksi kerrottakoon, että kiistän jyrkästi seuraavani sarjaa :)

Kommentit (1)
Voisithan ehkä myöntää seuraavasi ihan vain siltä varalta, että joku täällä sattu... Voisithan ehkä myöntää seuraavasi ihan vain siltä varalta, että joku täällä sattuu kysymään jotain sarjaan liittyvää ;-)
18.1.2018 14:22 Leo Salminen 4231

Vastauksesi