Saisitteko selvitettyä, mikä on tämän dokumenttisarjan nimi?

Saisitteko selvitettyä, mikä on tämän dokumenttisarjan nimi?

Hei! Saisitteko selvitettyä, mikä on tämän dokumenttisarjan nimi? Sarja sijoittui täysin valkeaan museoon, jossa "maalaukset" olivatkin ikkunoita seuraavaan aiheeseen. Aiheina sarjassa saattoi olla lähes mikä tahansa. Sarjan todella mieleenpainuvassa introssa kierreltiin pitkin museota ja siinä esiintyi ainakin ferrari, gepardi, rexin luuranko sekä lentäviä papukaijoja, ja sarjan logona oli silmä (muistuttaa CBS:n logoa hieman). Luulen, että sarjaa esitettiin Suomessa joskus 90-luvun loppu puolella ja sitä sai myös videokasetteina. Itseäni eniten kiinnostaa intron musiikki, joka on soinut päässä jo vuosia, mutta mikä tahansa tiedonjyvänen kelpaa. Kiitos vastauksestanne jo etukäteen!

Vastaus

Juuri oikean dokumenttisarjan löytäminen olikin kinkkinen juttu. Sarjan alku oli kovin monelle tuttu, mutta kukaan ei muistanut tarkempia tietoja. Yle:n arkisto- ja tietopalvelulta kysyttäessä he osasivat onneksi kertoa seuraavaa:

"Kyseinen sarja on Dorling Kindersleyn sarja nimeltä EYEWITNESS / IHME JUTTU, jota esitettiin spiikattuna sekä ruotsiksi että suomeksi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eyewitness_(TV_series)

Intro löytyy muuten YouTubesta: http://www.youtube.com/watch?v=UZ55Vj5n9Ug.

Musiikki:
EYEWITNESS THEME säv. MICHELMORE GUY
EYEWITNESS säv. DAGUL GUY"

Kommentit (0)

Vastauksesi