Sain lahjaksi öljyvärimaalauksen jossa nimiA.J.Alhola 1927

Sain lahjaksi öljyvärimaalauksen jossa nimiA.J.Alhola 1927

Nimi voisi olla myös A.I.Alhola, kuvassa metsäpeura kevättalvisessa maisemassa. taulun koko on 92x77 Haluaisin tietää taiteilijasta enemmän mutta en itse löydä mitään tietoa. Kiitos vastauksesta jo näin etukäteen.

2 vastausta

Suomessa on runsaasti harrastelijataiteilijoita, joista ei valitettavasti ole jäänyt tietoja matrikkeleihin tai alan teoksiin. Verkossa on julkaistu Kuvataitelijatmatrikkeli, mutta Alhola nimistä taiteilijaa ein löytänyt. Usein alan liikkeissä tunnetaan tekijöitä.  Jos olisi tiedossa, missä hän mahdollisesti on asunut, voisi se johdattaa tekijän jäljille.

Kommentit (0)
30.03.202108:48
0
0

A. J. ALHOLAN MAALAUS

Minulla on myös A J  Alholan maalaus. Signeerauksen perässä, ehkä vuosiluku 46. Maisemakuva: rannassa hirsiaitta ja vene. Taulu on ollut rintamamiestalon seinällä Rovaniemellä (eli ostettu/ tehty ehkä Lapissa?) Taulu on alkuperäisissä kehyksissä ja maalattu ns. "puulevylle / ei kankaalle".  Toivottavasti taiteilijasta tai tauluista tulisi lisää kommentteja. Mikähän olisi hyvä "alusta" johon voisi laittaa kuvia A J Alholan tauluista. Näin voisi taiteilija löytyä, plus vertailla aiheita ja signeerauksisa.

Kommentit (0)

Vastauksesi