Sähköposti ja mieletön roskapostitulva

Sähköposti ja mieletön roskapostitulva

Moiks - minulla on *...@live.fi sähköpostiosoite. Ongelma on mieletön roskapostitulva. Haluaisin pitää tämän e-mail addressin ja kysyn onko mahdollista luopua / lopettaa tämä sähköpostiosoite kokonaan ja avata sama esim. kuukauden - parin päästä. Ajatus on että pääsisin ehkä näin paskapostin lähettäjistä eroon?

Vastaus
03.11.201815:19
53113
13

Ei tuo temppu kyllä auta roskapostiin mitään, siis jos saman osoitteen taas otat käyttöön. Osoitteesi on levinnyt useille roskapostilistoille, eikä niiden levittäjät vaivaudu poistamaan toimimattomia osoitteita (sehän olisikin hirveä homma, kun listoilla on satojatuhansia osoitteita ja listat levinneet kymmenilletuhansille roskapostittajille). Kuukauden päästä alkaisi taas tulla roskapostia entisen malliin.

Jos ko. sähköpostissa ei ole roskapostisuodattimia, niin kyllä ainoa keino on uuden sp-osoitteen käyttöönotto. Mielellään semmoisen, jossa on automaattinen roskapostisuodatin (esim Gmail), jos sinulla on tapana antaa osoitettasi epämääräisille sivuille... (tai kirjoittaa se julkisiin paikkoihin, joista robotit osoitteita keräävät).

Kommentit (0)

Vastauksesi