Säästyykö tv-katsojan aikaa, jos katsoo jälkeenpäin on line (maksuttomia ohjelmia)?

Säästyykö tv-katsojan aikaa, jos katsoo jälkeenpäin on line (maksuttomia ohjelmia)?

Säästyykö esimerkiksi MTV:n tv-katsojalta aikaa, jos katsookin ohjelman Katsomosta eikä television kautta, onko Katsomon puolella siis esimerkiksi vähemmän mainoksia ja/tai tulevien ohjelmien mainoksia "Kaappaus keittiössä - Jakso 10: Lisää makua Kausi 4, 10/11. Lisää makua. Lindan kolme pientä poikaa söisivät lähes mitä vain mutta äidin mauton ruoka ei maistu. Kapen apua tarvitaan jotta perheen ruokaan saadaan makua ja keittiöön tekemisen iloa. Tänään, Kesto 41min, yli 100 päivää jäljellä" < www.katsomo.fi/sarja/kaappaus-keittiossa-33009020/jakso-10-lisaa-makua-8... >, kuten jos tv-ohjelman mukaan ohjelma ajoittuisi tunnin ajalle ja on line viitataankin esimerkiksi vain 41 minuuttiin.

2 vastausta

Katsomon ohjelmissa näkyy kyllä mainoksia välillä samalla tavalla kuin tv:n kautta katsottunakin, joten en usko, että aikaa säästyy.

Tarkkaa mittausta en tosin ole suorittanut asiasta, mutta oman kokemukseni perusteella mainoksia Katsomon ohjelmissa näytetään kyllä tasaisin väliajoin.

Joskus tosin mainoskatkot ovat lyhyitä, muutaman mainoksen mittaisia.

C More -kanavalla mainoksia ei ole.

Kommentit (0)
17.04.201814:26
2465
72

Katselen käytännössä kaikki ohjelmat digiboxin kautta jälkikäteen. Lyhyet alle tunnin ohjelmat kutistuvat parhaimmillaan lähes puoleen kun "kelaa" mainokset, muiden ohjelmien ennakkomainokset, tunnukset, muut epämääräiset lisukkeet pois ja katsoo vain itse asian. Pidemmissä ohjelmissa ja elokuvissa ajansäästö ei ole suhteessa yhtä suuri vaikka onkin minuuteissa laskien merkittävä.

Kommentit (1)
Sama täällä.
17.4.2018 18:45 Leo Salminen 4392

Vastauksesi