Saako, voiko, pitääkö anaaliseksiä varten suoli tyhjentää/puhdistaa esim; vedellä?

Saako, voiko, pitääkö anaaliseksiä varten suoli tyhjentää/puhdistaa esim; vedellä?

esim; paaston alussa käytettävällä vesipussiilla..- peräruiskeella tms..?

Vastaus
20.02.201809:21
1958
66

Peppuseksin äärellä moni jää empimään mahdollisia kakkahaittoja. Tämän luonnontuotteen aiheuttamaa mahdollista häiriötä voi ehkäistä käymällä ensin vessassa, peseytymällä ja muutenkin huolehtimalla perushygieniastaan. Tämä voi muissakin petipuuhissa olla suositeltava valmistautumisvaihe.

Hivpointin "Anaaliseksi ABC"-oppaassa todetaan, että ennen anaaliseksiä suolen tulisi olla mahdollisimman tyhjä. Useimmiten anaalialueen puhdistamiseen riittää, että peräaukon alue puhdistetaan käsisuihkulla tai veteen kostutetulla paperilla. Tai käydään kakalla, jolloin suoli on tyhjempi mutta toki, ulostamisen jälkeen suoleen voi jäädä ulostemassaa.

Peräsuolessa oleva mahdollinen uloste ja siitä johtuvat hajuhaitat voidaan minimoida puhdistamalla suoli esimerkiksi apteekista saatavilla vesiperäruiskeilla tai -huuhtelupussilla. Suolihuuhtelun voi helposti tehdä myös käsisuihkulla. Suomessa yleinen wc-istuimen viereen asennettu suihku on tähän tarkoitukseen sopiva. Suihkuletkun päätä ei tule työntää sisälle peräaukkoon, vaan suihkun pää asetetaan tiukasti peräaukon suulle ja lasketaan lämmintä vettä sopivalla paineella peräsuoleen. Vettä tulee laskea sisälle kunnes alkaa tuntua kevyt paineen tunne. Sen jälkeen vesi päästetään ulos peräaukosta. Tämän voi toistaa muuamia kertoja, kunnes ulos tuleva vesi on kirkasta.

Seksitarvikeliikkeissä on saatavilla myös anaalin huuhteluun tarkoitettuja suihkupäitä. Suolihuuhtelua ei tulisi tehdä päivittäin. Suolen limakalvolla elää bakteerikanta, jonka luonnollisen tasapainon järkkyminen liiallisella huuhtelulla voi altistaa suolistosairauksille. Apteekista on saatavilla myös ummetuksen hoitoon tarkoitettuja pikaperäruiskeita, jotka tyhjentävät suolen 5-10 minuutissa. Pikaperäruiskeita kannattaa käyttää harkiten, sillä niiden säännöllinen käyttö voi aiheuttaa riippuvuutta, jolloin suolen toiminta häiriintyy, eikä suoli toimi enää normaalisti ilman lääkettä.

"Anaaliseksin ABC" on hyvää luotettavaa, sillä siinä on mm. paljon tietoa, asentovaihtoehtoja ja rentoutumisharjoituksia. Löydät oppaan täältä:
http://hivpoint.fi/wp-content/uploads/2016/12/AnaaliABC105x148_2017_nettiversio.pdf

Kommentit (0)

Vastauksesi