Saako sauvasekoittimen viedä lentokoneeseen? (finnair)

Saako sauvasekoittimen viedä lentokoneeseen? (finnair)

3 vastausta

Finsecpro- sivuston mukaan sauvasekoitin suositellaan laittamaan ruumaan meneviin matkatavaroihin. Asia kannattaa kuitenkin varmistaa vielä Finnairilta.

Kommentit (0)
18.03.201722:14
5768
42

Finavian (joka vastaa lentokenttien turvatarkastuksista) sivujen mukaan sen saa tuoda myös käsimatkatavaroihin, mutta ruumaan laittamista suositellaan.

Kommentit (0)
19.03.201708:38
7620
9

Käsimatkatavaroihin saa tuoda sateenvarjon ja kuulakärkikynän, jotka ovat kyllä tehokkaampia kobudo-aseita kuin sauvasekoitin. Kaulinta käsimatkatavaroihin ei voi liittää. Separaattorista ja kiulusta Finnairin sivut eivät anna suoraa vastausta, heiltä pitää kysyä erikseen. Miksi ihmeessä joku haluaa kuljettaa kassissaan sauvasekoitinta? Onko smoothie yms. kulttuuri ottanut pauloihinsa...

Kommentit (1)
Patukkaa ei saa ottaa, mutta Mars-patukan saa. Raastesalaattia ei saa tuoda*, mutta salaat... Patukkaa ei saa ottaa, mutta Mars-patukan saa. Raastesalaattia ei saa tuoda*, mutta salaatin saa.Tasohiomakonetta ei saa, mutta wlan-kaapelin saa tuoda. (Mikä helvetti se on? w.i.r.e.l.e.s.s. LAN => langaton). Sähköisen kärpäslätkän saa tuoda, mutta wokpannua ei. Paistomittaria ei saa tuoda mutta sukkapuikot saa. Vesipyssyä ei saa tuoda, mutta suihkepullon saa. Friteerauskeitintä ei saa, mutta terättömän monitoimikoneen saa. Ja niin edelleen. *(paitsi jos sen tilavuus on alle 100 ml ja se on enintään 1l kokoisessa uudenlleensuljettavassa läpinäkyvässä muovipussissa.)
19.3.2017 12:13 Martti Syyskorpi 5768

Vastauksesi