Renkaan venttiili

Renkaan venttiili

Pitäisi ostaa Nissan Sunnyn oikeaan takapyörään uusi venttiili. Mitä nuo maksaa, kannattaako etsiä netin kautta ulkomailta?

2 vastausta

Nettikaupoista vilkuilemalla näyttäisi siltä, ettei tuollainen pyörän venttiili maksa kovin paljon. Kun hinta pyörii enintään jossakin vähän 10 euron päällä, sitä tuskin kannattaa hankkia ulkomailta, jos pystyy säästämään postikulut käymällä jossakin itseä lähellä sijaitsevassa liikkeessä. Suosittelisin siis tiedustelemaan venttiiliä autonosia myyvistä erikoisliikkeistä. Tosin jos liikkeitä ei ole lähellä, silloin osa ehkä kannattaa tilata netistä, koska postikulut eivät kuitenkaan ole valtavan suuret. Olennaista on vain löytää malliin sopiva venttiili.

Kommentit (0)
19.01.201818:32
93104
45

Jos tarkoitat venttiilin sisällä olevaa neulaa, niin moisia saa 5kpl hintaan 2.40e. Yksittäin ehkä ei edes myydä kun ovat noin halpoja. Sen voi sopivalla työkalulla itsekin vaihtaa.

Jos tarkoitat koko venttiiliä runkoineen, niin sen vaihtaminen itse on aika hankalaa, mutta voithan kokeilla. Hinta on 3.50e 4kpl. Yleensä nuo vaihdetaan rengasliikkeessä, jolloin sinun ei tarvitse itse niitä hommata, vaan ne saat sieltä rengasliikkeestä.

Jos renkaassasi on sisäkumi, niin venttiili on kiinni siinä, etkä voi vaihtaa pelkkää venttiiliä vaan koko sisäkumin. Rengasliikkeen hommia taas sekin.

Minä en kyllä alkaisi 10 senttien osia ulkomailta tilaamaan, postikulut on varmaan isommat kuin venttiilien hinta.

Kommentit (0)

Vastauksesi