Remppa mielessä ja kysynkin teiltä kaikki mahdolliset alan lehdet tuntevilta...

Remppa mielessä ja kysynkin teiltä kaikki mahdolliset alan lehdet tuntevilta...

Remppa mielessä ja kysynkin teiltä kaikki mahdolliset alan lehdet tuntevilta mikä olisi seuraava pitkäkestoisempi trndi keittiökalustuksen ja -koneistuksen suhteen, minusta tuntuu että rosterimuodin käännekohta on nyt saavutettu kun rosteria on jo kaikkien halpamerkkien mallistoissa ja hinnat alkaen-kämppienkin vakiovarustuksessa. Parin vuoden kuluessa rosterille käynee pyökit eli se on jo tosi boring kun sellaiset löytyy jokaisesta vuokrakaksiostakin ja ennen vuosikymmenen vaihdetta varmasti enemmänkin haitta kuin etu asuntoa myydessä. Eli mikä nyt olisi se tästä seuraava juttu, johon kannattaisi suoraan hypätä?

2 vastausta

Keittiöremonttia suunnitellessa kannattaa sisustuslehtien selailun lisäksi käydä katsomassa keittiökalusteita myyvien liikkeiden nettisivuja. Ne löytyvät kätevästi Keltaisilta sivuilta hakusanalla 'keittiökalusteita'. Liikkeillä on yleensä suora linkki nettisivuilleen tai nettisivun osoite luetteloilmoituksessa.

Niin - mitään uutta mullistavaa 'yhtä juttua' ei näyttänyt olevan, hyviä uusia ideoita silti.

Kirjastojen sisustuslehdet löytyvät Helmet-haulla: http://www.helmet.fi (valitse sanahaku, kirjoita hakulause sisustus or inredning ja valitse aineistolajiksi lehdet) Hakutulos näyttää tältä:
http://www.helmet.fi/search*fin/X?SEARCH=sisustus+or+inredning&m=9&l=&Da...
Saatavuus selviää lehden nimeä klikkaamalla.
Helsingin kaupunginkirjaston lehtiluettelo 2006: http://www.lib.hel.fi/temporary/file.asp/data_id=1885/lehtiluettelo.pdf

Kommentit (0)
26.03.201411:56
5
5

Kun teet remonttia asunnossasi niin varmistu, että remontin tekijät ovat ALV-, ja ennakkoperintärekisterissä. Ja muutenkin tekijä remonttiin kannattaa huolella valita. Kätevä palvelu http://www.urakkamaailma.fi urakoitsijan löytämiseen on nykyaikaiset tarjouspyyntöpalvelut, kannattaa kurkata. Ja yksi keino saada lisää ideoita olisi palkata sisustussuunnittelija tuohon joka voisi antaa sinulle mahtavia ideoita oman ammattitatitonsa puolesta.

Kommentit (0)

Vastauksesi