Remembering - R.I.P. fb:iin?

Remembering - R.I.P. fb:iin?

Miten fb:iin saa kuolleen kohdalle sanat Remembering < www.facebook.com/greig.friday >, kuten tässä tuossa lentoturmassa yksi kuollut. Kuolleen omalle sivulle, ellei joku pääse sitä editoimaan eli tiedä sanasanaa ja käyttäjätunnusta.

Vastaus

Facebook-käyttäjätilin voi siirtää muistotilaan ottamalla yhteyttä Facebookiin.  Toinen vaihtoehto on luoda kuolleelle oma muisteluryhmä.

Tässä Facebookin omia ohjeita muistotilasta:

Muistotilaan asetetut käyttäjätilit ovat paikka, jossa kaverit ja perheenjäsenet voivat kokoontua yhteen ja jakaa muistoja sen jälkeen, kun henkilö on edesmennyt. Muistotilaan asetetuilla käyttäjätileillä on seuraavat pääominaisuudet:

  • Sanat In memoriam tulee näkyviin henkilön nimen viereen hänen profiiliinsa.

  • Kaverit voivat jakaa muistoja muistotilaan asetetulla aikajanalla, jos se on mahdollista käyttäjätilin yksityisyysasetusten mukaan.

  • Henkilön jakama sisältö (kuten kuvat ja julkaisut) pysyvät Facebookissa ja näkyvät edelleen niille, joiden kanssa ne on jaettu.

  • Muistotilaan asetetut profiilit eivät näy julkisissa paikoissa, kuten Ihmisiä, jotka saatat tuntea -ehdotuksissa, syntymäpäivämuistutuksissa tai mainoksissa.

  • Kukaan ei pysty kirjautumaan muistotilaan asetettuun käyttäjätiliin.

 

Käyttäjätilin muuttaminen muistotiliksi:

Asetamme edesmenneen henkilön Facebook-käyttäjätilin muistotilaan pyydettäessä.

Pyrimme estämään muistotilaan asetettuihin käyttäjätileihin viittaavien julkaisujen näkymisen Facebookissa, mikäli ne saattaisivat järkyttää edesmenneen henkilön ystäviä ja perheenjäseniä. Suojelemme myös edesmenneen henkilön yksityisyyttä suojaamalla käyttäjätilin.

Muista, että ettemme voi antaa muistotilaan asetetun tilin sisäänkirjautumistietoja. On aina käytäntöjemme vastaista kirjautua toisen henkilön käyttäjätilille.

Kommentit (0)

Vastauksesi