Redin punainen kanan liha?

Redin punainen kanan liha?

Kuinka punaista kananlihaa voi syödä? Riittääkö, että kanan liha on grillattu pinnalta osittain ruskeaksi ja laitettu sitten lämpökaappiin 68-70 celsius asteeseen? Onko selitys kanan lämmössä puhkeavista verisuonista uskottava ja onko se yleistä, sekä estääkö se lihan syönnin missä tapauksessa? Keneen voin olla yhteydessä, jotta punaisen kananlihan myynti Redin grillistä saataisiin loppumaan, varsinkin jos siinä on salmonella riskiä?

Kuvat: 
Vastaus

Palautetta voi antaa suoraan kyseisen grillin henkilökunnallekin. Elintarvikeliikkeiden tai ravintoloiden tarjonnan laadusta voi ottaa yhteyttä elintarvikevalvontaan. Helsingissä elintarvikkeiden turvallisuutta, hyvää terveydellistä laatua ja elintarvikemääräysten toteutumista valvoo Helsingin kaupunkiympäristön toimialan elintarviketurvallisuusyksikkö. Toimitilat sijaitsevat Viikissä. Neuvontanumero ja yhteystiedot löydät lähdelinkistä.

Kommentit (0)

Vastauksesi