Raul Reimanin kuolema

Raul Reimanin kuolema

Netistä löytyvien artikkeleiden mukaan Raul Reiman ihannoi tai pikemminkin oli toisaalta kiinnostunut kuolemasta (nettilähteet). Se käy varsin hyvin tiedoksi hänen sanoituksistaan. Joskus muistan lukeneeni Reimanin heittämän "aforismin" tai sarkastisen kommentin kuolemaan liittyen. Muistaakseni hän vastakkainasetteli siinä elämisen ja kuoleman hyvin Raul Reiman- tyyppisesti, ehkä vähän humoristisestikin. Kommentti oli yksinkertainen ja helposti ymmärrettävissä. En muista löytyikö se joskus wikisitaateista (enää ei löydy artikkelia), vai jostain Raul Reimanista kertovasta artikkelista netistä (en löytänyt kyseistä aforismia yhtäkkiseltään).

Vastaus

Ahkera iskelmäsanoittaja Raul Reiman kuoli 12.2.1987. Juha Rantalan ja Marko Niemen kirjoittaman Reiman-elämänkerran sivuilta löytyy tällainen lausahdus: "Mulla on sellainen filosofia, että syntymän ja kuoleman kestää mutta tää väliaika on yhtä perkelettä".

Haastatteluissa Reiman totesi kuolemanteeman käsittelyn laulunaiheena kiinnostavan: "Mä olen lievästi sanoen aivan erinomainen fatalisti". 

Kommentit (0)

Vastauksesi