Puhelinmyyjät

Puhelinmyyjät

Kun nämä puhelinmyyjät soittaa, eikä heistä kohteliaalla tavalla pääse eroon, tulee mieleen, että maksaako puhelun vastaanottaminen jotain ja rahastaako nuo häiriköt sillä tavalla?

2 vastausta

Löysin Kuningaskuluttaja-ohjelman artikkelin vuodelta 2012, jossa Soneran asiakaspalvelujohtajalta kysytään puheluiden vastaanottamisen maksullisuudesta. Hänen mukaansa ei pitäisi olla mahdollista, että Suomessa puhelun vastaanottaja maksaa puhelusta. Tosin puheluhuijauksiakin on ollut, mutta niissä lähinnä takasinsoitto outoon numeroon on voinut tuoda lisälaskua.

Kommentit (0)
25.11.201521:06
25040
104

Jotkut puhelinmyyjät (valitettavasti esimerkiksi Ifin) käyttävät moraalitonta taktiikkaa: he eivät anna puhelimesi soida kuin pari kertaa eli et luultavasti ehdi vastaamaan. Näet/kuulet, että on tullut puhelu ja soitat numeroon tiedustellaksesi, mistä on kyse - ja sehän maksaa! Itse en ikinä vastaa tuntemattomasta numerosta tulevaan puheluun. Jos soittajalla on oikeaa asiaa (puhelinmyyjillä ei koskaan ole) hän joko antaa puhelimeni soida muutaman kerran, jolloin se menee vastaajalle ja hän voi jättää viestinsä tai sitten hän voi lähettää minulle tekstarin.

Kommentit (0)

Vastauksesi