Poistin Facebook-profiilini jo ajat sitten, edelleen tyhjä profiili tulee...

Poistin Facebook-profiilini jo ajat sitten, edelleen tyhjä profiili tulee...

Poistin Facebook-profiilini jo ajat sitten, edelleen tyhjä profiili tulee esiin, jos googletan nimeni? Kuinka saan tämän version kokonaan poistetuksi? Fb ei enää tunnista sähköpostiosoitettani, joten en pääse profiilin sisään tekemään lisämuutoksia.

Vastaus

Facebook-tilin voi deaktivoida, jolloin tili muuttuu "näkymättömäksi"; entiset facebook-kaverit eivät enää näe profiiliin liittyviä tietoja, mutta tilin voi halutessaan aktivoida uudestaan, jolloin vanhat tiedot palaavat takaisin näkyville.

Tilin voi poistaa kokonaan* seuraavasta linkistä: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Tilin poistamisen jälkeen täytyy välttää tilille kirjautumista, sekä ns. "Facebook Connect" -sivustoilla näkyviä "like"-painikkeita ainakin kahden viikon ajan. Jos haluat jatkossa käyttää Facebook Connect -sivustoja, jotka vaativat sisäänkirjautumisen, pidä myös huoli siitä, että sinulla on näille sivuille tunnukset, joilla voi kirjutua muulla tavalla, kuin facebook-tunnusten kautta. Kahden viikon jälkeen facebook-tilin pitäisi olla lopullisesti poistunut.

Tilin poistaminen vaatii kuitenkin sisäänkirjautumista, joka ei sinun tapauksessasi enää onnistu. Jos facebookille ilmoittamasi sähköpostiosoite ei ole enää toiminnassa, voit yrittää ottaa yhteyttä ylläpitoon saadaksesi tilin ensiksi aktivoitua, jotta pääsisit suorittamaan em. toimenpiteet. Ylläpidon sähköpostiosoite on privacy@facebook.com.

* Edes tilin poistaminen ei välttämättä tuhoa kaikkea tiliin liittyvää tietoa facebookista; esimerkiksi jos tilin tuhoamisen jälkeen yrittää luoda uutta tiliä käyttäen samaa sähköpostiosoitetta, facebook saattaa ehdottaa edellisellä tilillä olleita kavereita. Tästä syystä ennen tilin deletointia on hyvä idea poistaa tililtä kaikki poistettavissa oleva tieto (ystävät, kuvat, viestit jne).

Tarkempia ohjeita facebook-tilin deletoinnista löydät esimerkiksi täältä: http://www.wikihow.com/Permanently-Delete-a-Facebook-Account

Laajemmin sosiaalisia medioita ynnä muita kirjautumista vaativia sivustoja koskevia tilin lopetusohjeita löytyy täältä: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2386459,00.asp

Kommentit (0)

Vastauksesi