pikavippi laskuja tulee vaikka olen maksanut

pikavippi laskuja tulee vaikka olen maksanut

otin 20e pikavipin ja siirsin tarjouksen mukaisesti viikolla eräpäivää,eikä siitä käynyt ilmi että siirtäminen maksaa 15€.oli joku koodi ja15E.luulin senkin olevan joku siirtokoodi.maksettuani 46.02€.katson maksaneeni korkoineen.mutta eri firmojen nimillä tulee lisää laskuja ja aina isompia vaan,postiosoite on kaikissa sama ja asiakaspalvelu ei puhelimitse vastaa tai ei ole käytössä.kuluttaja asiamies neuvoi olemaan maksamatta,ja tekemään rikosilmoituksen virheellisestä mainonnasta.tämä on jo häirintää kun tekstiviestillä ja sähköpostilla ja kirjeitse koko ajan uhataan luottotietojen hukkaamista.teenkö rikosilmoituksen?

3 vastausta

Meillä ei ole juridista pätevyyttä antaa toimintaohjeita tällaisista kiista-asioista. Luottaisin kuitenkin kilpailu-ja kuluttajaviraston asiantuntemukseen, että tee rikosilmoitus. 

Kommentit (0)
27.10.201414:32
1353
12

Taitaisi olla aiheellista yrittää varata aika velkaneuvojalle.

Kommentit (0)
20.12.201821:50
217
6

Tee ihmeessä rikosilmoitus. Muutamat huijarit tekevät tuota työkseen. Tarkista kuitenkin joltain pikavippivertailu sivustolta, kuten https://www.digipaper.fi/pikavippi/ löytyykö laskun lähettäjän yhteystietoja niiltä.

Kommentit (0)

Vastauksesi