Pienenä näkemääni elokuvaa olisin etsiskelemässä.

Pienenä näkemääni elokuvaa olisin etsiskelemässä.

Pienenä näkemääni elokuvaa olisin etsiskelemässä. Muistaakseni siinä oli jonkin sortin antiikkikauppa josta ihmiset kävivät ostamassa tavaroita. Tavarat kuitenkin tappoivat ostajat viimeistä lukuunottamatta. Kaikki kuolleet myös tinkivät ostamastaan tavarasta, mutta hengissä selvinnyt ei.

Saatan myös muistaa ihan omiani.

Vastaus
23.10.200912:10
17350
8

Tuo kuulostaa kovasti Stephen Kingin kirjaan perustuvalta elokuvalta ”Tarpeellista tavaraa” (1993; engl. ”Needful Things”). Hiukan juonta löytyy elokuva-arvosteluista osoitteessa http://www.leffatykki.com/elokuva/tarpeellista-tavaraa ja vähän laajemmin englanninkielisestä Wikipediasta osoitteesta http://en.wikipedia.org/wiki/Needful_Things_(film).

Elokuvaa ei valitettavasti ole HelMet-kirjojen kokoelmissa, ja sen saatavuus ostettunakin on Suomessa melko heikko, vaikka sitä saattaakin käytettynä löytää. Sen sijaan alkuperäistä kirjaa on saatavilla HelMet-kirjastoista niin suomeksi kuin englanniksi, ja sitä on pidetty parempanakin kuin elokuvaa. Saatavuuden voi tarkistaa osoitteesta http://www.helmet.fi etsimällä kirjan nimellä ”Tarpeellista tavaraa” tai ”Needful Things”.

Kommentit (0)

Vastauksesi