Paratiisiin?

Paratiisiin?

Missähän olisi lyhimmän lentomatkan päässä valkosta hiekkaa, palmuja ja mahdollisesti vielä turkoosin sininen meri? Sekä tietysti lämmintä ja aurinko. Kun ei jaksa istua lentokoeessa kovin montaa tuntia, niin miten läheltä tommonen unelmapaikka löytyy?

2 vastausta

Kun etsit läheltä paratiisirantaa palmuineen, sinun kannattaa ehkä suunnata Saksaan. Krausnickissa, noin 60 km Berliinistä etelään sijaitsee Euroopan suurin trooppinen sisähiekkaranta. Tämä entiseen lentokonehalliin rakennettu matkailuparatiisi täyttää jo kymmenen vuotta ja on osoittautunut hyvin suosituksi. Siellä on aina lämmintä eikä koskaan myrskyä. Jos haluat yöpyä hiekkarannan lähellä, varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Jos et onnistu saamaan yöpymispaikkaa hallista, voit yöpyä lähellä olevissa hotelleissa ja viettää päivät palmurannalla. 

Kommentit (0)
30.01.201913:02
23
23

Hiekkaahan löytyy lähes kaikkialta, joten rajoittavia tekijöitä ovat lähinnä palmut ja "turkoosin sininen meri" (sekä lämpö ja aurinko). Wikipedian mukaan palmujen levinneisyysalue ulottuu pohjoisessa Etelä-Ranskaan asti. Tuolta alueelta löytyy esimerkiksi Nizza, jossa myös meri vaikuttaisi kuvien perusteella olevan halutun värinen ja lämpöä sekä aurinkoa piisaa ison osan vuodesta. Nizza on myös suosittu matkakohde ja sinne suorat lennot kestävät noin 3 ja puoli tuntia - eli vähemmän kuin menee junalla Helsingistä Kuopioon. Lennot tuonne eivät myöskään välttämättä ole valtavan kalliita. Löysin https://Matkailu.fi -sivustoa varten hiljattain suoria meno-paluita tuonne 99€ hintaan. Jatkaen tuota Helsinki - Kuopio - Helsinki junamatkan vertausta, huomaa, että esimerkiksi nyt VR:n sivustolla on tavalliset meno-paluut yli 80€ ainakin joillekkin matkoille. Toivottavasti tästä on apua ainakin niille lukijoille, jotka jatkossa etsivät aloittajan tyylistä paratiisia.

Kommentit (0)

Vastauksesi