Pankki jätti laskun maksamatta?

Pankki jätti laskun maksamatta?

Tätini oli vienyt maksupalvelukuoressa laskuja pankin konttoriin ennen joulua. Pankkineiti oli ottanut kuoren jonnekin jemmaansa sen kummemmin sitä katsomatta. Saimme nyt sitten hiljattain karhulaskun firmalta, jonka lähettämä lasku oli tuossa maksukuoressa. Muut laskut oli hoidettu asianmukaisesti. Kävin pankkisalissa karjahtelemassa karkeita voimasanoja asian hoidosta. Pankkineiti väitti kiven kovaan, ettei laskua ollut heille toimitettu. Olin toista mieltä. Mitenpä nyt asiassa toimitaan? Millä näytän asian toteen? Ei huvittaisi maksaa karhulaskua, joka on aiheutunut pankin huolimattomuudesta. Oppina ainakin se, että pankin sisäpuolelle ei kannata laskuja maksupalvelukuoressa viedä, eikä missään tapauksessa paljoakaan ennen eräpäivää.

Vastaus

Suosittelisin olemaan vielä yhteydessä pankkiin ja neuvottelemaan asiasta korvauksen saamiseksi. Jos sekään ei auta, voi kääntyä vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINE:n puoleen (https://www.fine.fi) neuvojen saamiseksi.

Viime kädessä vaihtoehtona on turvautua juristiin vaihtoehtojen kartoittamiseksi. Meillä ei ole juridista pätevyyttä antaa neuvoja siitä, miten tilanteessa voisi saada riittävän näytön.

Kommentit (0)

Vastauksesi