Paljonko maksaa tilata nettikaupasta: http://www.yesstyle.com/en/home.html ja...

Paljonko maksaa tilata nettikaupasta: http://www.yesstyle.com/en/home.html ja...

Paljonko maksaa tilata nettikaupasta: http://www.yesstyle.com/en/home.html ja paljonko tulisi tullia ? Täytyykö maksu hoitaa luottokortilla ja pitäisikö ottaa muita asioita huomioon tältä sivulta tilaamisessa(arvonlisäveroja muita kustannuksia) ?Kuinka kauan tuotteen tulemisessa tulee? kiitos:)

Vastaus

Yesstyle.com –verkkokaupan toimituskulut Suomeen ovat alle 150 dollarin ostoksista 16 dollaria (USD). Yli 150 dollarin ostokset toimitetaan ilman kuluja. Toimitusaika on yleensä 3 arkipäivää.

Tullimaksuista tilaajan on huolehdittava itse. Kannattaa tutustua verkkoshoppailuun laadittuun tietopaketti Tullin sivuilla: http://www.tulli.fi/fi/suomen_tulli/julkaisut_ja_esitteet/asiakasohjeet/...

Paketista on tehtävä tulli-ilmoitus, johon löytyvät lomakkeet Tullin nettisivulta http://www.tulli.fi . Kuljetusfirman voi valtuuttaa huolehtimaan tullimuodollisuuksista puolestaan. EU:n ulkopulelta saapuvista tilauksista on maksettava tuontitulli ja arvonlisävero, tuontitulli vain yli 150 euron tilauksista. Vaatteiden tuontitulli on 12%, alv 22%.

Tilaus maksetaan paketin lähdettyä asiakkaalle. Maksu tapahtuu joko luottokortilla tai PayPal-palvelun kautta suoraan tilitä. PayPalin toimintaperiaatteisiin voi tutustua sivustolla http://www.paypal.com/fi .

Tilatessa on hyvä huomioida tuotteiden rajattu palautusoikeus, esim. alus- ja uima.asut voi palauttaa vain siinä tapauksessa, että ne ovat viallisia. Muissa vaatteissa ja avaamattomassa kosmetiikassa on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus.

Kommentit (0)

Vastauksesi