Paljonko maksaa kirjasto kortti ja kopio kortti? Pitäisi iso nivaska asiakirjoja kopioida ne

Paljonko maksaa kirjasto kortti ja kopio kortti? Pitäisi iso nivaska asiakirjoja kopioida ne

Tätä juttua ei ole, välttämättä kovin helppo, puhtaaks kirjoittaa, mutta tulostin ja läppäri olisi kova asia! Löytyykö? Oikeusapu toimistoon pitää toimittaa kaikki asiakirjat tulosteena. Varmaankin 50 tulostetta. Mihin kellon aikaan, ovet on auki ja menee kiinni?

Vastaus

Ensimmäinen kirjastokortti ei maksa mitään. Jos kadonneen kortin tilalle tehdään uusi kortti, se maksaa kolme euroa. Varaa mukaasi voimassa oleva henkilötodistus, ajokortti, passi tai kuvallinen Kela-kortti.

Kaikissa kirjastoissa on asiakastietokoneita, joilta voi tulostaa. Tulosteet maksavat 40 senttiä sivulta. Kirjastoissa, joissa on itsepalvelutulostuspiste, saat viisi tulostetta ilmaiseksi kolmen kuukauden aikana.

Kirjastojen aukioloajat löydät helposti HelMet-palvelusivuston oikeassa laidassa olevasta valikosta Löydä kirjastosi. Etsi siitä se kirjasto, jossa haluat asioida. Näet heti kirjaston aukioloajat eri päivinä. Useimmat HelMet-kirjastot ovat avoinna arkisin klo 9 -20, perjantaisin  klo 9 - 18 ja lauantaisin klo 10 - 16. Helsingin keskustassa Kirjasto 10 palvelee arkisin klo 8 - 22 ja myös lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12 - 18.

Kommentit (0)

Vastauksesi