Ovatko kaikki syötävät levät ainoastaan makean veden leviä?

Ovatko kaikki syötävät levät ainoastaan makean veden leviä?

2 vastausta

Useimmat syötävät levät ovat nimenomaan meressä kasvavia leviä. Raakaruokaan erikoistuneen bloggaajan mukaan Suomessa yleisimmin saatavilla olevia levälajikkeita ovat dulse, wakame, arame ja nori. Ne kaikki ovat merileviä. Myös Suomen rannikolta löytyvää rakkolevää on käytetty ravinnoksi. Levät ovat hyvin ravintopitoisia, koska niissä on runsaasti vitamiineja ja proteiinia sekä kalsiumia, rautaa, kaliumia, magnesiumia ja jodia.

Kommentit (0)
01.07.201723:54
440
56

Tässä kohtaa pitää taas muistaa, että jos joku bloggaa "raakaruoasta", hänen henkilökohtaiseen ideologiaansa perustuva harrastuksensa ei tee hänestä millään lailla yhtään minkään ruokaan ja ravintoon tai ravitsemukseen liittyvän aiheen asiantuntijaa. Tiede aina ensin, kiitos.

Kommentit (0)

Vastauksesi